Διοίκηση Βενιζελείου: "Χωρίς προβλήματα θα πραγματοποιούνται τα τακτικά χειρουργεία"

Διοίκηση Βενιζελείου: "Χωρίς προβλήματα θα πραγματοποιούνται τα τακτικά χειρουργεία"

Τί αναφέρεται σε ανακοίνωση

"Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκαν και θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται τα τακτικά χειρουργεία στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου". Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, μετά το θέμα που δημιουργήθηκε από την καταγγελία για αδυναμία κάλυψης των εσωτερικών εφημεριών των αναισθησιολόγων (Δείτε ΕΔΩ). 

Η ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής: "Αυτό  αποφασίστηκε ομόφωνα σήμερα μετά από την ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε  ο Διοικητής  Κώστας Τερζάκης και η Αναπληρώτρια Διοικήτρια Ελευθερία Κωστάκη, παρουσία της  Δ/νσης Ιατρικής Υπηρεσίας, του Επιστημονικού Συμβουλίου, εκπροσώπων του Αναισθησιολογικού Τμήματος και της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, των Προέδρων των Νοσοκομειακών γιατρών Ν. Ηρακλείου και  του Σωματείου Εργαζομένων Β.Γ.Ν.Η.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, όλα τα εμπλεκόμενα μέλη συναίνεσαν στη δυνατότητα υποστήριξης της λειτουργίας του Αναισθησιολογικού Τμήματος από «ιδίους πόρους» της μονάδας υγείας, με την εσωτερική μετακίνηση αναισθησιολόγου του ΤΕΠ, στηρίζοντας την σχετική απόφαση την οποία υπέγραψε ο Διοικητής του νοσοκομείου, εξασφαλίζοντας τη συνεχή και ομαλή ροή των τακτικών επεμβατικών πράξεων και των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας" 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ