"Ανάσα" για ταλαιπωρημένους επιχειρηματίες και σεισμόπληκτους

Εισηγήσεις για απαλλαγή τελών από την δημοτική αρχή Ηρακλείου

Σε εισήγηση για απαλλαγή τελών για επιχειρήσεις εκεί που γίνονται τα έργα της ανάπλασης στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, αλλά και απαλλαγή σε όσους έχουν πληγεί από τους σεισμούς προχωρά σήμερα η δημοτική αρχή με την αρμόδια αντιδήμαρχο Οικονομικών Μαρία Καναβάκη να θέτει το θέμα επί τάπητος στην οικονομική επιτροπή που συνεδριάζει σήμερα.
 

Όπως τονίζει σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Οικονομικών και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Μαρία Καναβάκη:

 
"Προχωράμε σήμερα σε δυο σημαντικές  εισηγήσεις στην οικονομική επιτροπή που και οι δυο έχουν ελαφρυντικό χαρακτήρα. Εξάλλου ήταν επιθυμία και βούληση και του δημάρχου Ηρακλείου να στηριχθούν και οι επιχειρήσεις του κέντρου που προφανώς υφίστανται μια ταλαιπωρία κατά την υλοποίηση του έργου της ανάπλασης αλλά και να σταθούμε δίπλα σε όσους οι πρόσφατοι σεισμοί έχουν αφήσει ανοιχτές πληγές.
 
Έχουμε πει κι άλλες φορές οτι στεκόμαστε δίπλα στην κοινωνία και στον επιχειρηματικό κόσμο στο μέτρο φυσικά των αρμοδιοτήτων μας και των δυνατοτήτων μας , όπου είναι εφικτό και όπου μπορούμε με ουσιαστικές παρεμβάσεις. Και το κάναμε και τα χρόνια της κρίσης κατά την προηγούμενη θητεία και κατά την πανδημία. 
 
Σήμερα ερχόμαστε πολιτικά να παρέμβουμε ανακουφιστικά σε δυο κατευθύνσεις :για τον εμπορικό κόσμο του κέντρου της πόληςκαι για σεισμοπαθείς συνδημότες μας. 
 
Ελπίζουμε οι εισηγήσεις μας να γίνουν αποδέκτες απο τα μέλη της επιτροπής αφού ο χαρακτήρας τους και ο σκοπός τους είναι ξεκάθαρα κοινωνικός."
 
 
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ