Δωρεάν rapid test την Παρασκευή στην Κίσσαμο

Από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με τη μέθοδο drive through

Τη διενέργεια δωρεάν rapid test για τον κορωνοϊό από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ο Δήμος Κισσάμου  στα Χανιά για την ερχόμενη Παρασκευή.

Τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου θα γίνονται μέσα από το αυτοκίνητο και θα διεξαχθούν στον χώρο της Πλατείας Ελ. Βενιζέλου.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Κισσάμου σημειώνει:

"Την Παρασκευή 18-12-2020 θα πραγματοποιηθούν στην Κίσσαμο έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) μέσα από αυτοκίνητο (drive through) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Οι έλεγχοι θα είναι δωρεάν για όλους, θα γίνονται μέσα από αυτοκίνητο  και θα διεξαχθούν στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου (πίσω από το άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου), από τις 10:00 π.μ έως τις 14:00 μ.μ.

1

Η είσοδος των οχημάτων θα γίνεται από τη ανατολική πλευρά της πλατείας από την οδό Ομογενών Αμερικής και η έξοδος από την δυτική πλευρά της στην οδό Φρουδάκη. Οι πολίτες πρέπει να προσέρχoνται αποκλειστικά με αυτοκίνητο (μέχρι 2 ενήλικες πλην τέκνων), έχοντας μαζί τους τα απαραίτητα στοιχεία, ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ ή Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας και αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες.

Για την ομαλή διεξαγωγή των τεστ θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Η δράση αυτή συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7η ΥΠΕ, την Περιφέρεια Κρήτης / Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Δήμο Κισσάμου και με τη συμβολή του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ