Δυναμώνουν τις φωνές τους κατά του νομοσχεδίου που καταργεί το 8ωρο

Δυναμώνουν τις φωνές τους κατά του νομοσχεδίου που καταργεί το 8ωρο

Κάλεσμα συμμετοχής σε σύσκεψη απευθύνει το Σωματείο Επισιτισμού Ν. Χανίων

Το Σωματείο Επισιτισμού Ν. Χανίων ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα για συμμετοχή στη σύσκεψη Συνδικάτων του Συνδικάτου Τροφίμων και Ποτών την Παρασκευή 14/05 στις 6:30μ.μ. στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής και τα υπόλοιπα Πρωτοβάθμια Σωματεία της Ομοσπονδίας, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων καθώς και το Σωματείο Διανομέων ‘Ιωσήφ Σαριδάκης’ Ν. Χανίων  για να δώσουν "αγωνιστικό παρών για να δυναμώσουμε την πάλη ενάντια στο νομοσχέδιο τερατούργημα που καταργεί το 8ωρο και μας γυρίζει 135 χρόνια πίσω" όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.

 

Η ανακοίνωση

Η απεργιακή συγκέντρωση στις 6 Μάη για την Πρωτομαγιά, οι κινητοποιήσεις του προηγούμενου διαστήματος για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων , οι κοινοί αγώνες με εμποροϋπαλλήλους, φοιτητές , υγειονομικούς , η πάλη για κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα , οι προηγούμενες κοινές συσκέψεις και οι κινητοποιήσεις που αποφασίστηκαν  έδειξαν το δρόμο!

Το Σωματείο Επισιτισμού θα πραγματοποιήσει περιοδείες σε χώρους δουλειάς ώστε κάθε εργαζόμενος να μπει στη μάχη για την προετοιμασία της μαζικής απάντησης κόντρα στην ταφόπλακα που θέλουν να βάλουν στα εργασιακά δικαιώματα και τις κατακτήσεις του εργατικού κινήματος.

Είναι ώρα ευθύνης για κάθε σωματείο, για κάθε εργαζόμενο!

Είναι ώρα να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε την κλιμάκωση της δράσης ενάντια στην προσπάθεια της κυβέρνησης να επιβάλει έναν νέο εργασιακό μεσαίωνα. Να οργανώσουμε την πάλη για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας, κλιμακώνοντας από τον αγωνιστικό εορτασμό της Πρωτομαγιάς.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 14 Μάη, στις 6:30 μμ

Στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ