Εγκαινιάστηκε το νέο εντευκτήριο του Ομίλου Μπριτζ Ηρακλείου

Newsroom
Newsroom

Με τρεις ταυτόχρονες ημερίδες και συμμετοχή αθλητών από όλη την Κρήτη

Την Κυριακή 19/03/23 έγιναν τα εγκαίνια των νέων εντευκτηρίων του Ομίλου Μπριτζ Ηρακλείου (ΟΜΗ), που βρίσκονται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 73, με συμμετοχή από αθλητές από όλη την Κρήτη. Διεξήχθησαν τρεις ταυτόχρονες ημερίδες, κατηγορίας Όπεν, 1-9, και μαθητική.  Στην κατηγορία Όπεν την πρώτη θέση κατέκτησε το ζεύγος Μεραμβελιωτάκης Α. – Παπαδογιαννάκης Α., στην κατηγορία 1-9 το ζεύγος Στεφανίδου Ε. – Κελαράκη Μ., και στη μαθητική ημερίδα το ζεύγος Αποστολάκης Γ. – Αργυροπούλου Δ.

Λίγα λόγια για το μπριτζ 

Το μπριτζ είναι ένα πνευματικό άθλημα, αναγνωρισμένο από την Ολυμπιακή Επιτροπή και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το μπριτζ προσφέρει μοναδικές πνευματικές προκλήσεις στους παίκτες του. Μαζί με το σκάκι, είναι τα μοναδικά πνευματικά αθλήματα που έχουν αναγνωριστεί από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει χαρακτηριστεί σαν το «πιο διασκεδαστικό και πιο έξυπνο παιχνίδι που έχει επινοήσει ο άνθρωπος».

Όμιλος Μπριτζ

Το μπριτζ παίζεται με τράπουλα, αλλά αντίθετα με άλλα παιχνίδια με χαρτιά δεν είναι τυχερό παιχνίδι. Για να παιχτεί σε υψηλό επίπεδο απαιτεί ικανότητα συγκέντρωσης, μνήμη και ικανότητα συνδυασμού πληροφοριών για την εξαγωγή των σωστών συμπερασμάτων. 

Για περισσότερες πληροφορίες για το άθλημα ή για τα μαθήματα, μπορείτε να επικοινωνείτε:

-Τηλεφωνικά: κ. Κωτσόπουλο Ιωάννη (6936852562),

                          κ. Κοτσιφάκη Γιώτα (6976434690)

-email: [email protected]

- Μέσω των site μας:   www.fb.com/HeraklionBridgeClub     ή    https://heraklion-bridge.gr/ 

- Μέσω της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ: www.hellasbridge.org 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ