Εκδηλώσεις της ΚΟ Κρήτης του ΚΚΕ, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος

Εκδηλώσεις της ΚΟ Κρήτης του ΚΚΕ, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος
Newsroom
Newsroom

Δείτε αναλυτικά

Η ΚΟ Κρήτης του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει τις επόμενες μέρες πολιτικές εκδηλώσεις με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν:

  • Στην Ιεράπετρα, το Σάββατο 2 Ιουλίου, στις 7:30μμ στην Πλατεία Ελευθερίας (παλιό δημαρχείο), με θέμα: "Η περίπτωση της νήσου Χρυσής: Ανάπτυξη με κριτήριο το κέρδος και προστασία του περιβάλλοντος είναι ασυμβίβαστα! Οι θέσεις του ΚΚΕ", με ομιλητή τον Αντώνη Ραλλάτο, δασολόγο, υπεύθυνο του τμήματος περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στον Πλακιά Ρεθύμνου, την Κυριακή 3 Ιουλίου, στις 11πμ στην ταβέρνα-εστιατόριο "Ο Σίφης", με θέμα: "Το Περιβάλλον και οι λαϊκές ανάγκες στις συμπληγάδες της "Πράσινης Ανάπτυξης". Το παράδειγμα του Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου. (Παλίγκρεμος, ανεμογεννήτριες, δασικοί χάρτες, περιοχές NATURA)", με ομιλητή τον Αντώνη Ραλλάτο, δασολόγο, υπεύθυνο του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στην Σητεία, την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στις 7μμ στον Κήπο (κεντρική πλατεία), με θέμα: "Η πρωτοπόρος στις εγκαταστάσεις ΑΠΕ, Σητεία, ξανά στο προσκήνιο! Η ανάπτυξη με κριτήριο το κέρδος συνοδεύεται από φτώχεια για το λαό και καταστροφή του περιβάλλοντος! Οι θέσεις του ΚΚΕ", με ομιλητή τον Κοκοσάλη Αντρέα, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ