Συνεχίζεται η διαδικασία για την εκλογή προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ και στο Ηράκλειο

Newsroom
Newsroom

Μεγαλύτερη η προσέλευση των εκλογέων σε σύγκριση με την προηγούμενη Κυριακή

Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ και στην Κρήτη. Οι εκλογείς από νωρίς το πρωί προσέρχονται στα εκλογικά τμήματα προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Μάλιστα, η γενική εκτίμηση στα εκλογικά τμήματα του Ηρακλείου δεν διαφέρει από εκείνη που καταγράφεται πανελλαδικά, καθώς η προσέλευση του κόσμου είναι μεγαλύτερη σε σύγκριση με εκείνη της προηγούμενης εκλογικής διαδικασίας.

εκλογές ΣΥΡΙΖΑ

Αυτή τη φορά οι ψηφοφόροι δεν χρειάζεται να συμπληρώνουν τη σχετική φόρμα και για τον λόγο αυτό, η ψηφοφορία διεξάγεται με γρηγορότερους ρυθμούς.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ψήφου έχουν ακόμη και όσοι δεν ψήφισαν στις προεδρικές εκλογές της πρώτης Κυριακής, ωστόσο προϋπόθεση είναι να μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και καταχωρημένοι στο μητρώο μελών. Νέα μέλη δεν έχουν δικαίωμα εγγραφής και ψήφου.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ

Όπως έχει διευκρινιστεί για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, οι ψηφοφόροι καλούνται να καταβάλουν εκλογική συνδρομή 2 ευρώ. Εξαιρούνται οι άνεργοι και οι νέοι και νέες έως 30 ετών καθώς και εκλογείς που δεν μπορούν να καταβάλουν το ποσό αυτό.​

Δείτε περισσότερες εικόνες από την ψηφοφορία που διεξάγεται σε ένα από τα εκλογικά τμήματα του Ηρακλείου, στο Πολύκεντρο:

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε επίσης:

«Ντέρμπι» μεταξύ Κασσελάκη – Αχτσιόγλου η σημερινή αναμέτρηση για την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ