Ελένη Κτενιαδάκη: Μονόδρομος η σύμπραξη του Δήμου με το Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών πρακτόρων

Newsroom
Newsroom

Συνάντηση με το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης

Στην "έδρα" της βρέθηκε, η Ελένη Κτενιαδάκη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη "Ηράκλειο, η Πόλη μας" του Μιχάλη Καραμαλάκη.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ μελών του συνδυασμού και του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τον Τουρισμό στην Κρήτη, τις προκλήσεις αλλά και τις αδυναμίες.

Απέναντι στα θέματα που έθεσαν τα μέλη της Διοίκησης του Συνδέσμου, ο Πρόεδρος Μιχάλης Βλατάκης, ο Αντιπρόεδρος Κώστας Κουρκουνάκης, η Γ.Γ. Χριστίνα Διβόλη και τα μέλη Γιώργος Δήμας, Λευτέρης Παπακαλιάτης, για το αεροδρόμιο και το λιμάνι του Ηρακλείου αλλά και τη δυστοκία από πλευράς Δήμου Ηρακλείου να συνδράμει στις πρωτοβουλίες των ταξιδιωτικών πρακτόρων, η Ελένη Κτενιαδάκη σε δήλωσή της σημείωσε ότι η Δημοτική Αρχή οφείλει να είναι αρωγός των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Τουρισμού, διευκολύνοντας τις πρωτοβουλίες που αποσκοπούν σε ένα ανώτερο επίπεδο τουριστικών υπηρεσιών στο Ηράκλειο, προς τους επισκέπτες μας.

"Το όφελος είναι κοινό. Τόσο η πλευρά του Δήμου όσο και η ιδιωτική πρωτοβουλία επιδιώκουν την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ένα αναβαθμισμένο τουριστικό προϊόν. Επομένως η συνεργασία και η σύμπραξη πρέπει να είναι μονόδρομος" - σχολίασε η Ελένη Κτενιαδάκη.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ