Ελεύθερος για την τοκογλυφία, κρατείται για την εγκληματική οργάνωση

Newsroom
Newsroom

Ο 39χρονος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ως παρακλάδι εγκληματικής οργάνωσης που μετέφερε ναρκωτικά από την Αλβανία στην Ελλάδα με μουλάρια.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 39χρονος Αλβανός που κατηγορήθηκε από 48χρονο Ηρακλειώτη για τοκογλυφική δράση, καταγγέλλοντας πως του δάνεισε αρχικά 5.000 ευρώ με μηνιαίο τόκο 1.000 ευρώ και κατόπιν άλλα τόσα, με αντίστοιχο τόκο.

Ο 39χρονος σήμερα απολογήθηκε και σύμφωνα με τον συνήγορό του Ζαχαρία Λιπαράκη αρνήθηκε ότι είχε αναπτύξει τοκογλυφική δράση. Όπως είπε ο ίδιος, είχε δανείσε χρήματα των Ηρακλειώτη, ο οποίος όμως καθυστερούσε να του τα επιστρέψει και έτσι εκείνος τα ζήτησε με πιο έντονο ύφος, αρνούμενος όσα άλλα του καταλογίζονται.

Για την υπόθεση αυτή αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους - απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ - ωστόσο κρατείται καθώς είναι φυγόποινος για άλλη υπόθεση για την οποία έχει καταδικαστεί. Πιο συγκεκριμένα ο 39χρονος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ως παρακλάδι εγκληματικής οργάνωσης. Φέρεται να είχε επιμέρους ρόλο σε κύκλωμα, ο κεντρικός κορμός του οποίου διακινούσε και μετέφερε ναρκωτικά από την Αλβανία στην Ελλάδα με μουλάρια.

 

Δείτε επίσης:

Aπό το κύκλωμα μεταφοράς ναρκωτικών με μουλάρια στην …τοκογλυφία

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ