Ελεύθερος και ο έβδομος για τα αρώματα "μαϊμού"

Ελεύθερος και ο έβδομος για τα αρώματα "μαϊμού"

Τι είπε στην απολογία του

Ελεύθερος με μοναδικό όρο την εμφάνιση μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, αφέθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ηρακλείου ο τελευταίος από τους 7 συλληφθέντες για το κύκλωμα με τα "μαϊμού" αρώματα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).
Πρόκειται για εκπρόσωπο εταιρείας από την Αθήνα που σύμφωνα με το κατηγορητήριο προμήθευε τις πρώτες ύλες στον 37χρονο φερόμενο ως "εγκέφαλο" της υπόθεσης. 
Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, επισημαίνοντας ότι δεν γνώριζε τίποτε για την δράση του 37χρονου. Ανέφερε δε πως ο κύκλος εργασιών της εταιρείας του είναι τεράστιος, με τη συγκεκριμένη συνεργασία να αποτελεί ένα "ελάχιστο" κομμάτι της. 
Ικανοποιημένοι για την ποινική αντιμετώπιση του πελάτη τους δήλωσαν, μετά την διαδικασία, οι συνήγοροι υπεράσπισης του, κύριοι Άρης Ροζάκης και Νίκος Παπαδαντωνάκης. 

Υπενθυμίζεται ότι οι άλλοι 6 συλληφθέντες απολογήθηκαν χθες και τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα. Επίσης, στον 37χρονο βασικό κατηγορούμενο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 15 χιλιάδων ευρώ, ενώ στην γυναίκα από την Αθήνα επιβλήθηκε εγγύηση 1.500 ευρώ (Δείτε περισσότερα ΕΔΩ)

Όπως έγραψε το cretalive, η υπόθεση αυτή πήρε διαστάσεις και στο εξωτερικό, καθώς μνημονεύεται  από διεθνείς Οίκους ειδών πολυτελείας (Δείτε ΕΔΩ)

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ