Ελεύθερος ο 33χρονος - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Για "πανηγυρική αθώωση" μιλούν οι συνήγοροι υπεράσπισης, αν η υπόθεση φτάσει στο ακροατήριο


Ανακούφιση προκάλεσε στον ίδιο και τους οικείους του, η απόφαση εισαγγελέως και ανακρίτριας για τον 33χρονο ξενοδοχοϋπάλληλο, ο οποίος μετά την απολογία του την Παρασκευή, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Ο νεαρός επέμεινε μέχρι τέλους στην αθωότητα του, αρνούμενος ότι βίασε την 23χρονη συνάδελφο του ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ιατροδικαστικώς δεν προέκυψαν ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της εκδοχής του βιασμού. Η απόφαση εισαγγελέως και ανακρίτριας επέφερε ανακούφιση και στους οικείους του που βρίσκονταν διαρκώς στο πλευρό του.

Την ικανοποίηση τους για την ποινική αντιμετώπιση του εντολέα τους εξέφρασαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του 33χρονου Άρης Ροζακης και Νίκος Παπαδαντωνακης. «Οι ισχυρισμοί που εξ αρχής προέβαλε με σθένος ο 33χρονος έγιναν δεκτοί καθώς συνάδουν απόλυτα με το πόρισμα του ιατροδικαστή και το προανακριτικό υλικό. Πεποίθηση μας είναι ότι αν και εφόσον η υπόθεση παραπεμφθεί στο ακροατήριο, ο εντολέας μας θα αθωωθεί πανηγυρικά».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ