Ένα δημιουργικό απόγευμα για τα παιδιά με την ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ

Ένα δημιουργικό απόγευμα για τα παιδιά με την ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ

Με φιδάκι και άλλα παιχνίδια, τα παιδιά έμαθαν τη σημασία της ανακύκλωσης

Παιδικές φωνές και χαμόγελα «πλημμύρισαν» το απόγευμα της Κυριακής 1 Αυγούστου την πλατεία Ελευθερίας.

Πολλά ήταν τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εταιρείας ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ και συμμετείχαν στις δράσεις που οργάνωσε, στο πλαίσιο της 20ης Έκθεσης του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης. Η περασμένη Κυριακή, εξάλλου, ήταν αφιερωμένη στην ανακύκλωση, ένα θέμα επίκαιρο όσο ποτέ με δεδομένο μάλιστα ότι το φετινό θέμα της έκθεσης είναι: “Οι γυναίκες αναλαμβάνουν δράση για την κλιματική αλλαγή”.

Τα παιδιά είχανε την δυνατότητα να πρεσάρουν μόνα τους αλουμινένια κουτάκια και να δουν πώς γίνεται η  διαδικασία ανακύκλωσης. Με φιδάκι και άλλα δημιουργικά παιχνίδια, αυριανοί υπεύθυνοι πολίτες έμαθαν τι σημαίνει ανακύκλωση, πώς πρέπει να διαχειρίζονται τα απορρίμματα και γιατί δεν πρέπει να καταλήγουν στο δρόμο, το δάσος, τα βουνά και τη θάλασσα. 

Καθέρη

Η εταιρεία, ήδη, σε συνεργασία με σχολικές μονάδες έχει διοργανώσει διάφορες δράσεις, με σκοπό οι μαθητές να ενημερωθούν για θέματα ανακύκλωσης αλλά και, παράλληλα, να παίξουν δημιουργικά παιχνίδια.

Την περασμένη Κυριακή, η δράση της βγήκε εκτός σχολείων, στο ευρύ κοινό, με την εκδήλωση ανακύκλωσης  για παιδιά με την κ. Αργυρώ Καθέρη της Kαθέρης ΑΒΕΕ-Κέντρο Ανακύκλωσης Κρήτης.

Καθέρης SOS

Υπενθυμίζεται πως η 20η έκθεση Κρητικών προϊόντων οικοτεχνίας και χειροτεχνίας από τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης φιλοξενείται από τις 30 Ιουλίου έως και τις 8 Αυγούστου στην πλατεία Ελευθερίας.

Καθέρης SOS

Συνολικά, 60 γυναίκες προσκαλούν το κοινό να γνωρίσει από κοντά τη δουλειά τους. Η έκθεση λειτουργεί από τις 11 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

Καθέρη κάδος

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ