Ένα συγκινητικό "αντίο" από την Ρόδο στον Μ. Γαρεφαλάκη

Ένα συγκινητικό "αντίο" από την Ρόδο στον Μ. Γαρεφαλάκη

Το μήνυμα το Φώτη Χατζηδιάκου

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετά τον κρητικό πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας Μανώλη Γαρεφαλάκη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Λεωφόρο Σούδας, στα Χανιά, ο πρώην Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος. 

Ειδικότερα ο κ. Χατζηδιάκος αναφέρει: 

"Με ανείπωτη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον άδικο χαμό του 32χρονου υποσμηναγού Εμμανουήλ Γαρεφαλάκη, της ομάδας ΖΕΥΣ της Πολεμικής Αεροπορίας από το Καστέλλι Πεδιαδος Ηρακλείου. Ένας αετός των αιθέρων, δυστυχώς χάθηκε στην άσφαλτο. 

Είχαμε την τιμή στους εορτασμούς της 68ης και 71ης επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου (2016 και 2019), το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (Γ.Ε.Α.) να ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημα του δήμου μας και η ομάδα ΖΕΥΣ να παρουσιάσει στην παρέλαση τις απίστευτες επιδόσεις της πολεμικής μας αεροπορίας, εμψυχώνοντας και ανεβάζοντας το ηθικό των κατοίκων της Ρόδου μας.

Μαζί με τα προσωπικά μου συλλυπητήρια προς την οικογένεια, την ηγεσία και τους συναδέλφους του αδικοχαμένου πιλότου, μεταφέρω και τη θλίψη των συμπολιτών μας, που ανακαλούν στη μνήμα τις στιγμές έπαρσης του εθνικού πατριωτισμού, της σιγουριάς και της ασφάλειας που μας εμφύσησαν οι πιλότοι μας. Η ικανότητα και η αυταπάρνηση τους στέλνει το μήνυμα ότι τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας δεν μπορεί να τα απειλήσει κανένας.

Μανώλη, να είναι η μνήμη σου αιώνια και ψηλά από τους ουρανούς που βρίσκεσαι ν’ ατενίζεις τα περήφανα νησιά μας".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ