Ένας χρόνος χωρίς την «ψυχή» του Ενυδρείου Κρήτης

Ένας χρόνος χωρίς την «ψυχή» του Ενυδρείου Κρήτης

Το όνομα του Μιχάλη Παπαδάκη θα αποκτήσει η κεντρική αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενυδρείου

Πέρασε ένας χρόνος από την στιγμή που ο Μιχάλης Παπαδάκης, Διευθυντής του Ενυδρείου Κρήτης και Οικονομικός Προϊστάμενος του ΕΛΚΕΘΕ, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 65 ετών.

Το ΕΛΚΕΘΕ αποφάσισε, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του έργου του, η κεντρική αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενυδρείου Κρήτης να ονομαστεί «Αίθουσα Μιχάλη Παπαδάκη».

Η αίθουσα αυτή είναι ένας χώρος προβολής εκθέσεων θαλάσσιων αντικειμένων, αλλά και χώρος έκφρασης και επικοινωνίας ερευνητικών αντικειμένων του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. και του Ενυδρείου με το ευρύτερο κοινό.

Η εκδήλωση και τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας, παράλληλα με την συμπλήρωση των 16 χρόνων λειτουργίας του Ενυδρείου Κρήτης, θα λάβει χώρα στο Ενυδρείο Κρήτης, στις εγκαταστάσεις του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. Κρήτης «Θαλασσόκοσμος», την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι.

Θα μιλήσουν ο διευθυντής ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. και πρόεδρος Δ.Σ. Δρ. Αντώνιος Ν. Μαγουλάς, ο διευθυντής ΙΘΑΒΒΥΚ και Επιστημονικός υπεύθυνος Ενυδρείου, Δρ. Κωνσταντίνος Μυλωνάς, η υπεύθυνη Ενυδρειολογίας Ενυδρείου, ερευνήτρια Β΄ Δρ. Ασπασία Στεριώτη και η προϊσταμένη Τμήματος Προμηθειών ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. Νίκη Τσάγκη.


Δείτε επίσης:

"'Εφυγε" η ψυχή του Ενυδρείου Κρήτης

«Το δικό μας αντίο στον Μιχάλη Παπαδάκη»

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ