Ενημερωτικές συναντήσεις σε Δήμους της Π.Ε. Χανίων για τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Ενημερωτικές συναντήσεις σε Δήμους της Π.Ε. Χανίων για τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Και την τουριστική προβολή της Κρήτης

Παράλληλα με το ολιστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης που διοργάνωσε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και την Ιατρική Σχολή του, η Περιφέρεια Κρήτης προχώρησε και σε ενημερωτικές συναντήσεις για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα σε συνεργασία με τους Δήμους της Π.Ε. Χανίων και της υπόλοιπης Κρήτης, στην συνέχεια.

Με τον τρόπο αυτό, η Περιφέρεια Κρήτης, αφενός μεν ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε μια φιλοσοφία ολοκλήρωσης 360ο αλλά παράλληλα, έδωσε σε φορείς και επιχειρηματίες τη δυνατότητα να έχουν μια απτή εικόνα της συμβουλευτικής και προληπτικής λειτουργίας των υπηρεσιών υγείας, πέραν και της αυτονόητης ελεγκτικής.

Το πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων, συμπεριέλαβε τους παρακάτω Δήμους χρονολογικά, ενώ έχει προγραμματισθεί κι ο Δήμος Γαύδου αρχές Αυγούστου.

Δευτέρα 22.06.2020 Δήμος Κισσάμου

Τετάρτη 24.06.2020 Δήμος Αποκορώνου

Παρασκευή 26.06.2020 Δήμος Κανδάνου – Σελίνου

Δευτέρα 06.07.2020 Δήμος Σφακίων

Τετάρτη 08.07.2020 Δήμος Πλατανιά

Πέμπτη 09.07.2020 Δήμος Χανίων

Πρωτόκολλα

Κεντρικοί ομιλητές στις ενημερωτικές συναντήσεις εκ μέρους της Περιφέρειας ήταν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης σε θέματα Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Κώτσογλου, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημόσιας  Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Χανίων, κ. Δημήτρης Νικολακάκης και η Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου, κ. Σταυρούλα Μαρακάκη. Από την πλευρά των Δήμων παραστάθηκαν ο Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Κισσάμου και Αποκορώνου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Κανδάνου – Σελίνου, ο Δήμαρχος Σφακίων και Πλατανιά με τον εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού του Δ. Χανίων και πλήθος, φορέων, επιχειρηματικών, κοινού.

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού & Ηλ. Διακυβέρνησης δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ την υπηρεσία της Διεύθυνσης Υγείας, γιατί αποδεικνύει ότι ο ρόλος της Περιφέρειας είναι πρωτίστως συμβουλευτικός. Παράλληλα, ολοκληρώσαμε την εκπαίδευση μας στην ΠΕΧ, παρουσιάσαμε την καμπάνια προβολής της Κρήτης και τις προοπτικές του τουρισμού μας, στην προσπάθεια να μειώσουμε τις επιπτώσεις από την Πανδημία σύμφωνα και με τις βασικές αρχές, που έχει θέσει ο Περιφερειάρχης, ενώ θα κάνουμε το ίδιο και σ’ οποιονδήποτε άλλο Δήμο της Κρήτης θέλει ενημέρωση».

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ