Ενθουσιασμός στην Ιεράπετρα για την αναστολή κατεδάφισης στο παραλιακό μέτωπο

Ενθουσιασμός στην Ιεράπετρα για την αναστολή κατεδάφισης στο παραλιακό μέτωπο

"Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ένα δίκαιο αίτημα μας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έγινε πράξη", λένε οι επαγγελματίες του κλάδου καφέ- εστίασης.

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τον υπουργό Ναυτιλίας, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, στέλνει ο πρόεδρος του Σωματείου   Καφέ-Εστίασης Ιεράπετρας Λασιθίου, κ. Μιχελαράκης Μανώλης.

Σε ανακοίνωσή του, αναφέρει "μετά τη ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης αναφορικά με την αναστολή των πρωτοκόλλων κατεδάφισης στο παραλιακό μέτωπο της Ιεράπετρας και αφού η αγωνία μας έλαβε τέλος έχοντας εξασφαλίσει το καλύτερα  δυνατό αποτέλεσμα, θα θέλαμε με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε θερμά τη Δημοτική Αρχή της Ιεράπετρας, καθώς και τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριο Γιάννης Πλακιωτάκης 
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ένα δίκαιο αίτημα μας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έγινε πράξη, περισσότερο όμως μας χαροποιεί το γεγονός ότι σε καίριες   θέσεις υπάρχουν άνθρωποι που αντιλαμβάνονται τις συνθήκες της εποχής, τιμώντας την ψήφο που τους εμπιστεύτηκε ο κόσμος. 
Είμαστε στη διάθεση σας, και πλέον όλοι μας οραματιζόμαστε ένα νέο παραλιακό μέτωπο που θα αναπτύξει επιπλέον την επιχειρηματικότητα στη περιοχή και παράλληλα θα γίνει πόλος έλξης για πλήθος τουριστών."

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από Κρήτη και Λασίθι.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ