Επαναληπτικές εκλογές για τον νέο κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής

Επαναληπτικές εκλογές για τον νέο κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής

Γιώργος Κοχιαδάκης και Παναγιώτης Μήτσιας διεκδικούν την Τετάρτη την ψήφο του εκλεκτορικού σώματος

Με ηλεκτρονική ψηφοφορία θα διεξαχθεί και αύριο Τετάρτη η επαναληπτική εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου κοσμήτορα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς κανείς από τους τρεις διεκδικητές δεν εξασφάλισε την απόλυτη πλειοψηφία του 50%+1 των ψήφων που απαιτείται.

Την ψήφο του εκλεκτορικού σώματος διεκδικούν οι καθηγητές Γιώργος Κοχιαδάκης και Παναγιώτης Μήτσιας.

Οι εκλογές είχαν προκηρυχθεί για σήμερα Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου προκειμένου να καλυφθεί η χηρεύουσα θέση του Κοσμήτορα, μετά την εκλογή του κ. Γιώργου Κοντάκη ως πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Την ψήφο του εκλεκτορικού σώματος διεκδίκησαν στη σημερινή πρώτη ημέρα των εκλογών, οι καθηγητές Πρώτης Βαθμίδας της Ιατρικής Σχολής του ιδρύματος Χρήστος Τσατσάνης, Παναγιώτης Μήτσιας και Γιώργος Κοχιαδάκης.

Έτσι, όπως προβλέπεται από τη σχετική προκήρυξη διενέργειας εκλογών, η διαδικασία θα επαναληφθεί την Τετάρτη με διεκδικητές τους υποψηφίους που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους, δηλαδή τον κ. Κοχιαδάκη και τον κ. Μήτσια.

Οι εκλογές θα γίνουν και πάλι αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας με τη χρήση του Ειδικού Πληροφοριακού Συστήματος "ΖΕΥΣ" του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας.

Οι ηλεκτρονικές κάλπες θα ανοίξουν στις 8:00 το πρωί και θα κλείσουν στις 15:00. Το εκλεκτορικό σώμα αποτελείται από το σύνολο των διδασκόντων στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ