Έπεσαν οι υπογραφές για την αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλαθοσφαίρισης Αρκαλοχωρίου

Newsroom
Newsroom

    Το κλειστό γυμναστήριο καλαθοσφαίρισης Αρκαλοχωρίου, κατασκευάστηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αφορά σε προκατασκευασμένο κτίριο συνολικής επιφάνειας 1.543τμ.

Ένα ακόμα έργο που θα συμβάλλει στην βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας δρομολογείται, μετά την υπογραφή της σύμβασης που υπέγραψε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης με τον ανάδοχο του έργου για την αναβάθμιση και συντήρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλαθοσφαίρισης Αρκαλοχωρίου

    Οι απαιτούμενες παρεμβάσεις που θα δρομολογηθούν αφορούν μεταξύ άλλων στην αποκατάσταση της στέγης, τοποθέτηση ξύλινου παρκέ, κατασκευή WC ατόμων ΑμεΑ,  αντικατάσταση Η/Μ εξοπλισμού, γυμναστήριο κ.α και δρομολογούνται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που τίθενται από τη Γ.Γ.Α. και αφορούν στη διεξαγωγή αγώνων καλαθοσφαίρισης Εθνικής Κατηγορίας.

    Το κλειστό γυμναστήριο καλαθοσφαίρισης Αρκαλοχωρίου, κατασκευάστηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αφορά σε προκατασκευασμένο κτίριο συνολικής επιφάνειας 1.543τμ.

    Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης του έργου ανέρχεται στο ποσό των 721.000,00€ ενώ η συνολική προθεσμία περαίωσης του είναι 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

  «Ο Δήμος μας εκσυγχρονίζει τις εγκαταστάσεις του για την ασφαλή άθληση των συμπολιτών μας και την εξυπηρέτηση των προπονητικών και αγωνιστικών αναγκών της ευρύτερης περιοχής. H αναβάθμιση των αθλητικών μας υποδομών είναι ένας τομέας στον οποίο έχουμε ήδη καταγράψει υψηλές επιδόσεις και συνεχίζουμε να προσπαθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Ευχαριστώ θερμά τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας και μερίμνησε ώστε να εξασφαλιστεί η αναγκαία χρηματοδότηση και να προχωρήσει η σύναψη της σχετικής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού/Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και του Δήμου Μινώα Πεδιάδας για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου», δήλωσε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ