Επιχορήγηση του ΥΠΕΣ στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων για αποκατάσταση ζημιών από τον σεισμό

Newsroom
Newsroom

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Μάξιμος Σενετάκης

Στις 150.000€ ανέρχεται το ποσό που πίστωσε το υπουργείο Εσωτερικών στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων για εργασίες επισκευής υποδομών και κτιρίων ή κατεδάφισης ετοιμόρροπων κτιρίων που επλήγησαν από το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021.

Η πίστωση έρχεται σε συνέχεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε μόλις την περασμένη βδομάδα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, του βουλευτή ΝΔ Ηρακλείου κ. Μάξιμο Σενετάκη και του Δήμαρχου Αρχανών Αστερουσίων κ. Μανώλη Κοκοσάλη.

Ο κ. Σενετάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του “για το διαρκές ενδιαφέρον της κυβέρνησης να αντιμετωπίζει τα άμεσα τα προβλήματα, να διορθώνει λάθη όπου παρατηρούνται και να δίνει λύσεις όπου απαιτούνται”.

Σημειώνεται ότι η ίδια απόφαση προβλέπει την χρηματοδότηση και του Δήμου Μίνωα Πεδιάδας που ανέρχεται στα 500.000€ και παρέχεται στο πλαίσιο της Πράξης “Επιχορήγηση των ΟΤΑ για Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεομηνίες στους ΟΤΑ α και β βαθμού της χώρας με κωδικό ΟΠΣ 5168277.

Διαβάστε επίσης:

Επιχορήγηση από το ΥΠΕΣ για τα δημοτικά κτήρια που επλήγησαν από τον σεισμό του Αρκαλοχωρίου

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ