Επίσκεψη Θραψανιώτη στον νέο Διοικητή Πυροσβεστικής Λασιθίου

Επίσκεψη Θραψανιώτη στον νέο Διοικητή Πυροσβεστικής Λασιθίου

Τί συζητήθηκε

Την Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λασιθίου  επισκέφτηκε ο βουλευτής Λασιθίου  του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Μανόλης Θραψανιώτης για μια πρώτη γνωριμία με τον νέο Διοικητή Νικόλαο Μητσιογιάννη και να του ευχηθεί καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου κ. Κωνσταντίνος Γεροδήμος και η συντονίστρια της ΟΜ Αγίου Νικολάου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ κ. Μαρία Καφετζάκη.

Στην συζήτηση που είχαν, αναφέρθηκαν στις ιδιαίτερες συνθήκες εργασίας λόγω covid, στα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες, στο θέμα της στέγασης των υπηρεσιών και στις  σημαντικές προσπάθειες που πρέπει να καταβληθούν για την ενίσχυση του σώματος με μόνιμο και εποχικό προσωπικό. Οι πυροσβέστες υπηρετούν εικοσιτετράωρες υπηρεσίες περιπολίας σε πολλά μέρη του Νομού και στα περισσότερα από αυτά δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι χώροι για την στέγασή και την εξυπηρέτηση βασικών αναγκών τους εν ώρα υπηρεσίας. Η δημιουργία πυροσβεστικών κλιμακίων και οι  υποδομές στέγασης τους σε φυλάκια είναι ένα από τα ζητούμενα.

Ο βουλευτής αναφέρθηκε στο άρτιο και αναντικατάστατο έργο των πυροσβεστών που υπηρετούν στο νομό  και  υποσχέθηκε ότι θα συμβάλλει με κάθε μέσο ώστε να μπορεί η υπηρεσία να επιτελεί απρόσκοπτα το έργο της, αλλά και για να βελτιωθεί η καθημερινότητα εργασίας των πυροσβεστών που δίνουν διαρκή μάχη για την προστασία των πολιτών και του περιβάλλοντος.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ