Επιστρέφει στο σχολείο ανήλικη που φιλοξενούνταν στο Νοσοκομείο Χανίων

Επιστρέφει στο σχολείο ανήλικη που φιλοξενούνταν στο Νοσοκομείο Χανίων

Η 15χρονη κοπέλα φιλοξενήθηκε στο Νοσοκομείο των Χανίων μετά από σχετική παραγγελία της Εισαγγελέα Ανηλίκων λόγω σοβαρών ενδοοικογενειακών λόγων

Απέδωσαν καρπούς οι ενέργειες της Εισαγγελέως Ανηλίκων Χανίων, Χριστίνας Δημητριάδου, αναφορικά με την περίπτωση ενός 15χρονου κοριτσιού, που είχε μεταφερθεί το προηγούμενο διάστημα στο Νοσοκομείο, μετά από δικής της εισαγγελική παραγγελία, για σοβαρούς ενδοοικογενειακούς λόγους.

Σύμφωνα με το Parakritika.gr, η Εισαγγελέας Ανηλίκων ουσιαστικά ενήργησε άμεσα σα να ήταν δικό της παιδί η 15χρονη και με τη συνεργασία των κοινωνικών υπηρεσιών του νοσοκομείου και του Δήμου Χανίων, μετά από ένα χρονικό διάστημα που το κορίτσι είχε κάνει “σπίτι” του την Παιδιατρική Κλινική, μεταφέρθηκε ήδη σε ξενώνα φιλοξενίας ανηλίκων.

Χανιά Ανήλικη Νοσοκομείο

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει και στις εθελόντριες από το “Χαμόγελο του Παιδιού” και τον Ερυθρό Σταυρό, που καθημερινά φρόντιζαν να είναι δίπλα στην 15χρονη, ενώ… δεύτεροι “γονείς” της έγιναν το προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής.

Πρόκειται δε για μία εξαιρετική μαθήτρια, η λαχτάρα της οποίας να γυρίσει στο σχολείο κυριολεκτικά την είχε κάνει να “μαραζώσει” κατά την διαμονή της μέσα στην κλινική, παρά τη συμπαράσταση που είχε από όλους που βρίσκονταν διαρκώς μαζί της.

Σήμερα λοιπόν που ανακοινώθηκε και στο παιδί η μεταφορά του σε ξενώνα φιλοξενίας ανηλίκων και η συνέχιση παρακολούθησης των μαθημάτων στο σχολείο, το χαμόγελο εμφανίστηκε και πάλι στα χείλη της, όπως και στους γιατρούς και τους νοσηλευτές της Παιδιατρικής.

Φωτογραφία: parakritika.gr

Πηγή: parakritika.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ