Έρχεται το 10 Αντιρατσιστικό φεστιβάλ του Αγίου Νικολάου

Newsroom
Newsroom

Στις 21 Οκτωβρίου στην πλαζ του ΕΟΤ

Στις 21 Οκτωβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 1ο Αντιρατσιστικό φεστιβάλ του Αγίου Νικολάου με γενικό τίτλο "Μια Γη μια Γειτονιά". Στη σχετική ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής επισημαίνονται τα εξής:

"1ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου Κρήτης

"Μια Γη Μια Γειτονιά"
 
21 Οκτωβρίου 2023
Πλάζ ΕΟΤ Αγίου Νικολάου
Έναρξη 16:00 Λήξη 23:00
 
Εμείς, οι άνθρωποι της πόλης του Αγίου Νικολάου, επιδιώκοντας να ακουστούν οι ανάγκες μας για μια κοινωνία συμπεριληπτικη, με ενσυναίσθηση, σεβασμό στην διαφορετικότητα, ισότητα, αλληλεγγύη και δικαιοσύνη, διοργανώνουμε το πρώτο αντιρατσιστικό φεστιβάλ στην πόλη μας.
 
Ένα φεστιβάλ κόντρα στα μηνύματα των καιρών, με χρώμα, παιχνίδια, μουσική, συζήτηση και ζύμωση, για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας, φυλής και σεξουαλικού προσανατολισμού. 
 
Ένα φεστιβάλ που θα προσπαθήσει να αναδείξει τους κοινούς μας τόπους, τους κοινούς μας ρόλους και τα κοινά χαρακτηριστικά που έχουμε όσοι ζούμε κι εργαζόμαστε σε αυτή την άκρη της χώρας.
 
Σας καλούμε, λοιπόν, να παίξουμε, να συζητήσουμε, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε, θυμίζοντας σε όλους/ες μας ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. 
 
Όποιος/α επιθυμεί να μοιραστεί τη δική του εμπειρία, επώνυμα ή ανώνυμα, με φυσική παρουσία στις ομιλίες του φεστιβάλ ή μέσω ολιγόλεπτου βίντεο ή μέσω γραπτού κειμένου, μπορεί να συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/Afz4p69zTRgpMpuQ9   
 
Όποιος/α επιθυμεί να δηλώσει εθελοντής της εκδήλωσης και να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθειά μας, μπορεί να συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα εθελοντή: https://forms.gle/XWDFWYPLpe43VCGE8 
 
Θα ακολουθήσει και το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης. 
 
Η οργανωτική επιτροπή του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου Κρήτης. 
 
Email επικοινωνίας arfagn2023@gmail.com"

 

Φωτογραφία από polsolee via vista.create

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ