Εστίαση: Ζητήθηκε παράταση των μέτρων που εξαγγέλθηκαν!

Εστίαση: Ζητήθηκε παράταση των μέτρων που εξαγγέλθηκαν!

Συνάντηση της δημοτικής Αρχής Χανίων με τους καταστηματάρχες εστίασης

Την παράταση των μέτρων που έχουν εξαγγελθεί για 50% μείωση των τελών για τη φετινή χρονιά, αλλά και για την παραχώρηση των τετραγωνικών μέτρων κοινοχρήστου χώρου στο Ενετικό Λιμάνι, με βάση ότι ίσχυε μέχρι πέρυσι και όχι με την τελευταία απόφαση, ζήτησαν οι καταστηματάρχες εστίασης στη συνάντηση που είχαν με την δημοτική Αρχή Χανίων, στο Δημαρχείο.

Ο Δήμαρχος Χανίων ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να απαντήσει σε κάτι τέτοιο, καθώς μέχρι τον Οκτώβριο μπορούν να εφαρμοστεί το οτιδήποτε και βλέποντας μέχρι τότε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό.

Από τον κ. Σημανδηράκη έγινε επίσης αναφορά στις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί το τελευταίο διάστημα από την δημοτική Αρχή, με τα άμεσα μέτρα που ανακοινώθηκαν. Πρόσθεσε δε ότι είναι διαρκώς σε επαφή με την ΚΕΔΕ και το Υπουργείο Εσωτερικών για αυτά τα ζητήματα.

Τέλος, από τους καταστηματάρχες του Ενετικού Λιμανιού τέθηκε και το ζήτημα της στάθμευσης στην Κατεχάκη τουλάχιστον για τρεις μήνες τον χειμώνα, προκειμένου να λειτουργούν τα καταστήματα που είναι ανοιχτά όλη τη σεζόν.

Πηγή: parakritika.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ