Εθελοντική δράση για την προστασία των ακτών της Ιεράπετρας

Εθελοντική δράση για την προστασία των ακτών της Ιεράπετρας

Έφηβοι συμμετείχαν στη δράση με τους διοργανωτές να δεσμεύονται για τη συνέχειά

Εθελοντική πρωτοβουλία ανέλαβε η ομάδα PROTECT.IERAPETRA.SEAS, τα μέλη της οποίας προχώρησαν την Κυριακή σε μια ακόμη σημαντική δράση στην Ιεράπετρα. Σύμφωνα με τους διοργανωτές:

"Την Κυριακή 16 Μαΐου η εθελοντική μας δράση είχε επίκεντρο τα φώτα της Ναυμαχίας. Μιας και έχουμε υιοθετήσει την ευρύτερη περιοχή.

Ιεράπετρα εθελοντές

Σε συνεργασία λοιπόν με την τεχνική υπηρεσία και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Γεωργαλάκη Μάνο διενεργήθηκε μια αυτοψία την προηγούμενη Πέμπτη για  να προμηθευτούμε τα υλικά, ώστε να μπορέσουμε να να πραγματοποιήσουμε την δράση μας την Κυριακή.

Συνοψίζοντας λοιπόν μαζευτήκαμε 15  εθελοντές που με πολύ ενθουσιασμό και μεράκι ξεκινήσαμε να τρίβουμε και  να βάφουμε τα φώτα. Είναι πραγματικά υπέροχο να βλέπεις τόσους εφήβους να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για το κοινωνικό σύνολο.

Ιεράπετρα εθελοντές

Είναι παραδείγματα προς μίμηση, που αντί να απαιτούν και να σχολιάζουν πάντα αρνητικά και να κατακρίνουν συνεχώς ό,τι γίνεται και ό,τι δεν γίνεται, βλέπουν που υπάρχει η δυνατότητα να βοηθήσουν και το κάνουν ανιδιοτελώς και με χαρά...

Ιεράπετρα εθελοντές

Οι δράσεις συντήρησης θα συνεχιστούν. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους υποστήριξαν αυτή την δράση". 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ