Κρούσματα κορωνοϊού κλείνουν δύο υπηρεσίες του Δήμου Χανίων

Κρούσματα κορωνοϊού κλείνουν δύο υπηρεσίες του Δήμου Χανίων

Αναστέλλεται η λειτουργία της Διεύθυνση; Τοπικής Οικονομίας και Ανάπτυξης και του τμήματος Καθαριότητας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας

Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει τους πολίτες ότι, από σήμερα Δευτέρα και μέχρι νεοτέρας, θα παραμείνουν κλειστές στο κοινό δύο από τις υπηρεσίες του, μετά από την εκδήλωση δύο θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού σε εργαζομένους. 

Πρόκειται για τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομίας και Ανάπτυξης και το τμήμα Καθαριότητας της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας, που από σήμερα Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 και μέχρι νεότερη ανακοίνωση, αναστέλλουν τη λειτουργία τους. Στις δύο υπηρεσίες διαπιστώθηκαν δύο κρούσματα covid-19 σε υπαλλήλους, οι οποίοι μετά τους σχετικούς διαγνωστικούς ελέγχους, βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σε συνέχεια των πρωτοκόλλων διαρκούς προστασίας κατά της πανδημίας Covid-19 που εφαρμόζει ο Δήμος Χανίων για τους υπαλλήλους του, οι υπόλοιποι εργαζόμενοι βρίσκονται ήδη υπό περιορισμό και αναμένεται να υποβληθούν σε διαγνωστικό έλεγχο για κορωνοϊό, υπό την καθοδήγηση του ΕΟΔΥ. Παράλληλα, σήμερα θα γίνουν εργασίες απολύμανσης σε όλους τους χώρους εργασίας των εν λόγω τμημάτων.

Οι πολίτες, για το διάστημα που οι υπηρεσίες παραμένουν σε αναστολή λειτουργίας, θα μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω email ή/και τηλεφώνου, με τους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας:

  • Τμήμα Καθαριότητας: 28213 41777 -1, -2 και 28213 41778, 

e-mail: d-perivallon@chania.gr

  • Δ/νση Τοπικής Οικονομίας και Ανάπτυξης: 28213 41649,

e-mail: t-agro@chania.gr

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ