Εθνική επέτειος με... "παρέλαση" σκουπιδιών - Φωτογραφίες

Newsroom
Newsroom

Ο αποκλεισμός του χώρου όπου στεγάζεται η υπηρεσία καθαριότητας συνεχίζεται, με αποτέλεσμα να έχει σταματήσει η αποκομιδή των απορριμμάτων

Με εικόνες όπως αυτές που παρουσιάζουμε "γιορτάζει" το Ηράκλειο την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, και  σε πολλά σημεία της πόλης τα σκουπίδια ήδη έχουν σχηματίσει... λοφίσκους!

σκουπιδια Ηράκλειο

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγραψε το Cretalive, από το απόγευμα της Παρασκευής ομάδα συμβασιούχων του δήμου αποφάσισε να προχωρήσει σε κατάληψη του δρόμου που οδηγεί στο χώρο όπου στεγάζεται η υπηρεσία καθαριότητας! 

σκουπιδια Ηράκλειο
Αφορμή ήταν τα όσα προηγήθηκαν ως προς την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν  καταθέσει οι εργαζόμενοι, οι οποίοι - με βάση τα όσα έγιναν γνωστά  παραμένουν στις θέσεις τους με προσωρινές διαταγές, και θα πρέπει να καταθέσουν σχετικά υπομνήματα για να αποδείξουν όσα υποστηρίζουν, έως την 1η Απριλίου. Η οριστική απόφαση αναμένεται τον επόμενο ένα - ίσως και δύο - μήνες. 

Η εξέλιξη αυτή δεν τους ικανοποίησε και προχώρησαν στην κατάληψη της μάντρας του Δήμου, μη επιτρέποντας την πρόσβαση άλλων εργαζομένων ώστε να γίνει η αποκομιδή των απορριμμάτων.

σκουπιδια Ηράκλειο

Το κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων Καθαριότητας και Εργατοτεχνιτών Ν. Ηρακλείου

"Μετα τις αρνητικές αποφάσεις περι αναβολης ασφαλιστικών των εργαζομενων στο Δημο Ηρακλειου  24/3/2023, ο Σύλλογος καθαριότητας και εργατοτεχνιτων Δημου Ηρακλειου,  η ΠΟΕ -ΟΤΑ, ο συλλογος εργαζομενων Δημου Ηρακλειου ο συλλογος εργαζομενων ΟΤΑ νομου Ηρακλειου  και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλειου  καλει ολους τους εργαζομενους του σε  ΑΝΟΙΧΤΗ γενική συνέλευση στις 27/3/2023 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρο Ηρακλείου και ώρα 17.00.
Καλει και τους συναδέλφους με σύμβαση ΟΑΕΔ και σύμβαση covid όπως και τους συμβασιούχους της Περιφερειας Κρήτης για ενημερωση της καταστάσεως και για να παρθούν οι επόμενες αποφάσεις των συνδικάτων. Η παρουσία σας κρίνεται επιτακτική".

σκουπιδια Ηράκλειο

σκουπιδια Ηράκλειο

Δείτε επίσης

Με σκουπίδια η παρέλαση της 25ης Μαρτίου; Σε κατάληψη προχώρησαν οι συμβασιούχοι!

Μένουν στις θέσεις τους μέχρι νεοτέρας...

Απορρίφθηκε το αίτημα για αναβολή των ασφαλιστικών μέτρων από τους συμβασιούχους - Κανονικά η εκδίκαση

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ