Εξοπλισμό σε υπηρεσίες Δίκυκλης Αστυνόμευσης παρέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Newsroom
Newsroom

Στο πλαίσιο δράσεων για την προσωπική ασφάλεια των ένστολων

Συνεχίζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ηρακλείου τις δράσεις της για την προσφορά εξοπλισμού στους ένστολους που θα συμβάλλουν στην προσωπική τους ασφάλεια. Στο πλαίσιο των ενεργειών αυτών παραδόθηκαν επιγονατίδες σε υπηρεσίες Δίκυκλης Αστυνόμευσης. 

Στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης επισημαίνονται τα εξής:

"Σε συνέχεια των δράσεων μας προβήκαμε στην αγορά ακόμα δέκα πέντε (15) επιγονατίδων μάρκας ‘DAINESE’, τα οποία θα παραδοθούν σε Υπηρεσίες που χρησιμοποιούν Δίκυκλη Αστυνόμευση, όπως το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου, το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού και Χερσονήσου.
Ένα μέρος των Υλικών παρέλαβε ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου και Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης Α/Β' κος. ΚΑΡΑΚΟΥΔΗΣ Στυλιανός, τα οποία παραδόθηκαν στους Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας. 
Ο εξοπλισμός αυτός είναι απαραίτητος για την προσωπική ασφάλεια των συναδέλφων μας που στελεχώνουν την Υπηρεσίες πρώτης γραμμής. Στόχος της Ένωσης μας είναι να συνεχίσει τις προσπάθειές της ώστε ο Αστυνομικός να μπορεί να εργάζεται, όσο το δυνατόν, σε καλύτερες συνθήκες ασφαλείας σε μια ιδιαίτερα επικίνδυνη αστυνομική καθημερινότητα".

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ