Ευχαριστήριο για την επιτυχή ολοκλήρωση των επετειακών εκδηλώσεων για τα 76 Χρόνια απο το Ολοκαύτωμα της Δαμάστας

Ευχαριστήριο για την επιτυχή ολοκλήρωση των επετειακών εκδηλώσεων για τα 76 Χρόνια απο το Ολοκαύτωμα της Δαμάστας

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκαν και φέτος στη Δαμάστα, κατά το διάστημα 08-21 Αυγούστου 2020, οι Επετειακές Εκδηλώσεις (όλες είχαν ελεύθερη είσοδο) για τα 76 Χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Δαμάστας. Αποτελούν ορόσημο για τους απανταχού Δαμαστιανούς και είναι οι σημαντικότερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας και των απανταχού Δαμαστιανών, επαναλαμβάνονται ανελλιπώς τα τελευταία 38 Χρόνια ως φόρος τιμής στην μνήμη των 30 Δαμαστιανών που εκτελέστηκαν την περίοδο της Ναζιστικής Κατοχής από τους Γερμανούς και στο ολοκαύτωμα της Δαμάστας που ακολούθησε.

Οι φετινές εκδηλώσεις υλοποιήθηκαν σε μια δύσκολη συγκυρία για όλους μας λόγω της πανδημίας και  μπορεί να μην είχαν το εύρος προηγούμενων ετών αλλά μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο κεντρικός σκοπός των εκδηλώσεων επετεύχθη και κυρίως αυτό έγινε με απόλυτη ασφάλεια για διοργανωτές και παρευρισκόμενους.

 Ως διοργανωτές, το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχή ολοκλήρωση των Επετειακών Εκδηλώσεων, ειδικότερα ευχαριστούμε:

Τους Συνδιοργανωτές των Εκδηλώσεων, τον Δήμο Μαλεβιζίου, το Τοπικό Συμβούλιο Δαμάστας, τον Αθλητικό Όμιλο Δαμάστας, την Ένωση Θυμάτων Ολοκαυτώματος Δαμάστας, την Ενορία Αγίου Γεωργίου Δαμάστας και τους χορηγούς των εκδηλώσεων.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά) που στηρίζουν διαχρονικά τις δραστηριότητες

Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και σε όλες τις Δαμαστιανές και Δαμαστιανούς και τους φίλους του χωριού που συνέβαλαν αποφασιστικά με την εθελοντική τους προσφορά και φυσικά με την παρουσία τους στην επιτυχή έκβαση των εκδηλώσεων.  

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και ευχόμαστε Καλή Αντάμωση πάντα με Ασφάλεια και Υγεία!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ