Το "ευχαριστώ" της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων στο Δήμο Ηρακλείου

Το "ευχαριστώ" της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων στο Δήμο Ηρακλείου

Για την απαλλαγή από τα τέλη

Η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Κρήτης "Κνωσσός" , αισθάνεται την υποχρέωση  να ευχαριστήσει δημόσια για την απόφαση που πήρε το Δημοτικό  Συμβούλιο Ηρακλείου να απαλλάξει από τα δημοτικά τέλη καθαρισμού, φωτισμού και από τα τέλη παρεπιδημούντων τις επιχειρήσεις μέλη μας σε  αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύουμε.

Ύστερα από την επιστολή μας προς όλους τους Δήμους της γεωγραφικής μας ενότητας, αλλά και μετά την υιοθέτηση της ίδιας επιστολής  κι από άλλες ομοσπονδίες ανά το πανελλήνιο, η ομοσπονδία μας θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Ηρακλείου κύριο Λαμπρινό για  την άμεση ανταπόκριση και ικανοποίηση του αιτήματος μας. Μετά την εισήγηση του στο δημοτικό συμβούλιο  προς ψήφιση της απαλλαγής των επιχειρήσεων του κλάδου μας από τα  δημοτικά τέλη, τα τέλη κοινόχρηστων χώρων, όπως  και από τα   τέλη  παρεπιδημούντων καθ’ όλη την διάρκεια των μέτρων κατά της πανδημίας.

Επίσης η ομοσπονδία μας  χαιρετίζει την απόφαση του Δήμου Αργοστολίου Κεφαλονιάς για την κατάργηση των παραπάνω τελών έως 31/12/2020  αλλά και των Δήμων Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, του Δήμου Πάργας και άλλων δήμων για την απόφαση τους για την κατάργηση των παραπάνω τελών για όσο χρονικό διάστημα ισχύουν οι περιορισμοί των μέτρων αποτροπής του Κορωναιού COVID-19.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να συγχαρούμε τους παραπάνω Δήμους για τις αποφάσεις τους  διότι σαν αμιγώς τουριστικοί Δήμοι αποδεικνύουν ότι στέκονται στο πλευρό των τουριστικών επιχειρήσεων  στηρίζοντας τες  σε  αυτές τις δύσκολες εποχές.

Ευχόμαστε  το παράδειγμα των παραπάνω Δήμων να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι Δήμοι της γεωγραφικής μας ενότητας, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας αποδεικνύοντας ότι στα δύσκολα είμαστε όλοι μαζί!!!!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ