Ευχαριστούν και αποχαιρετούν έναν άξιο εκπαιδευτικό

Ευχαριστούν και αποχαιρετούν έναν άξιο εκπαιδευτικό

Οι μαθητές του τον ευχαριστούν για την προσφορά του και εύχονται καλό ξεκίνημα στο νέο εκπαιδευτικό του κύκλο.

Με λόγια καρδιάς και ευχές αποχαιρετούν οι μαθητές του Μοχού τον εκπαιδευτικό Γιώργο Βουζαξάκη που αποχωρεί από το Γενικό Λυκείο Μοχού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομάδας Νεολαίας Μοχού

 

" Με βαθιά θλίψη πριν λίγη ώρα πληροφορήθηκαμε για την αποχώρηση από το Γενικό Λυκείο Μοχού του ανθρώπου, ευεργέτη, σωστού εκπαιδευτικού, αγαπητού καθηγητού κυρίου Γεώργιου Βουζαξάκη. Την είδηση της αποχώρησης του από το ΓΕΛ.ΜΟΧΟΥ ανακοίνωσε ο ίδιος σήμερα το μεσημέρι. Ο κύριος  Βουζαξάκης, μια ξεχωριστή φυσιογνωμία. ένας σωστός εκπαιδευτικός ήρθε για πρώτη φορά στον Μοχό το 2013 βάζοντας από την θέση του τους πρώτους γέρους λίθους αλεπάληλων επιτυχιών για το Λύκειο του τόπου. Ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια, προσφορά, για τους μαθητές.. Αγάπησε τον Μοχό και την ευρύτερη περιοχή (Σταλιδα Μοχού) και αγαπήθηκε από γονείς και μαθητές ιδιαίτερα.Θα ακουστεί σαν ψέμα αλλά αυτή είναι η αλήθεια με τον διορισμό του στο σχολείο μας ή ατμόσφαιρα σε πολλά επίπεδα άλλαξε, οι μαθητές είδαν με άλλο μάτι το σχολείο, το μάθημα έγινε κατανοητό με διάφορους μεθόδους . Εργάστηκε με ζήλο, υπομονή και επιμονή στέφοντας τον Μοχό σε διάφορα προγράμματα και διαγωνισμόυς από το 2014 2ο & 3ο σε πολλές θέσεις.. Όσο περνούσαν τα χρόνια οι επιτυχίες διαδέχονταν η μία την άλλη.

Το 2015 - 2016 το ΓΕΛ ΜΟΧΟΥ συμμετέχει σε διάφορα προγράμματα και διαγωνισμούς, βραβεύοντας το 2ο ακόμα και 1ο.Απο το 2017 και έπειτα οι επιτυχίες ήταν τόσο συχνές καθώς επεκταθηκαν σε ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΌ Επίπεδο. Το ο ΓΕΛ ΜΟΧΟΥ κατακτουσε την 2η θέση σε πολλούς ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ 1ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ . Πίσω από τις επιτυχίες κρύβονταν οι μαθητές η διεύθυνση του σχολείου και ο αγαπητός κύριος κ. ΒουζαξΆκης. Κανένας άλλος..

Τα παιδιά συζητούσαν στα διαλείμματα πότε έχουν μάθημα με τον κύριο Βουζαξάκη προκειμένου να είναι προετοιμασμένοι..Στο χωριό μέσα ο κόσμος αποκαλούσε πως στο πρόσωπο του φαίνεται η ΚΑΛΟΞΗΜΕΡΩΜΕΝΗ μέρα Ο Μοχός τον αγάπησε και τον φώναζε το παιδί μας ... Όλοι οι μαθητές των σχολικών ετών από το 2013 μεχρι το 2020.. Αναρωτήθηκαν εάν ποτέ εκείνος ο άνθρωπος είχε νευριάσει ποτέ στο σχολείο; Η ηρεμία και το απλό χαμόγελο του έκαναν τον κάθε μαθητή να ξεχαστεί από το οποιοδήποτε πρόβλημα του.. Γονείς μαθητές σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων συντοπίτες Μοχού & ΣΤΑΛΙΔΟΣ Μοχού χρωστάμε σε αυτόν τον άνθρωπο ένα ευχαριστώ που μας έμαθε μας δίδαξε ήταν μαζί μας σε χαρές και λύπες, δούλευε ατελείωτες ώρες και προσπαθούσε όλα να πηγαίνουν εκπαιδευτικά σωστά...όλοι εμείς λοιπόν του ευχόμαστε μετά από μια πολυετή συνεργασία!

Να είναι υγιής, γερός, δυνατός με το χαμόγελο του να πορευτεί στο νέο κύκλο που ανοίγει..και πάντα θα είναι ευπρόσδεκτος με χαρές να έρχεται σε τούτο τον τόπο γιατί αγαπήθηκε όσο λίγοι."

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ