Ευχαριστούν θερμά για την αγαπημένη τους Ροδούλα

Ευχαριστούν θερμά για την αγαπημένη τους Ροδούλα

"Αισθάνομαι πολύ ευλογημένος για όλη αυτή τη συμπαράσταση φίλων και συγγενών",αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Μάνος Αγριμάκης.

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" απευθύνει η οικογένεια της αδικοχαμένης εκπαιδευτικού Ροδούλας  Σπετσωτάκη για τη συμπαράσταση των συγγενών και φίλων στο πένθος τους.

Η ανακοίνωση

"Αγαπητοί και Αγαπημένοι μας,


Η ΡΟΔΟΥΛΑ , Ο ΣΤΕΛΙΟΣ, Η ΒΙΒΙΑΝ ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ,Η ΜΑΡΙΑ , Ο ΓΙΩΡΓΟΣ & ΕΓΩ,

Είμαστε ΕΥΓΝΩΜΩΝΕΣ και ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ, που σας είχαμε μαζί μας ,

Σε αυτό τον ΥΠΕΡΟΧΟ & ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ , της ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΡΟΔΟΥΛΑΣ όμως ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΡΟΔΟΥΛΑΣ!

Η ΑΓΑΠΗ σας και η παρουσία σας,να είστε βέβαιοι ότι μας κάνει το ΑΥΡΙΟ πιο ΕΥΚΟΛΟ και περισσότερο αισιόδοξο!

Αισθάνομαι πολύ ευλογημένος για όλη αυτή τη συμπαράσταση φίλων και συγγενών ,που μας έδινε τη δύναμη να συνεχίζουμε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνω, στην Ιατρική Ογκολογική ομάδα του ΙΑΣΩ GENERAL( ΝΥΝ METROPOLITAN HOSPITAL), με επικεφαλής την κ. ΜΑΡΙΑΒΑΣΙΛΑΚΗ και κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΚΑΡΑΚΟΣ όπου , από την πρώτη στιγμή μέχρι και την τελευταία, αντιμετώπισαν τη ΡΟΔΟΥΛΑ ΜΑΣ, με άριστη επιστημονική κατάρτιση και ανθρωπιά, βλέποντας την ως ένα δικό τους παιδί και πότε ως ένα ακόμη ασθενή .

Επίσης θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου, στην παιδική μου φίλη ΝΙΚΗ ΓΡΥΛΛΟΥ όπου , από το πρώτο λεπτό ήταν πάντα δίπλα μας σε όλα και στο γαμπρό μου , ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΕΝΑΚΗ όπου ,χωρίς τη συμμετοχή του, το όλο εγχείρημα, θα ήταν σχεδόν ανέφικτο!

Κλείνοντας εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για την καταλυτική συνεισφορά και συμπαράσταση σε όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στην ΑΘΗΝΑ, στον αγαπημένο ξάδερφο-αδερφό μου ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ, την αγαπημένη μου ΣΜΑΡΩ ΓΚΙΚΑ ( σύζυγο του αδερφού μου) και τον συνεταίρο-φίλο και Πατέρα μου πολλές φορές, Δημήτρη Αρακά!

Να μας έχει ο Θεός
ΓΕΡΟΥΣ, ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ & ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ!

Φιλικά

Μάνος Αγριμάκης

 
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ