«Fast & Furious»… αλά κρητικά: καταδίωξη, μαγκούρες και ένα σκαμπό… συνεπιβάτης - Νέο βίντεο

Χαράματα Πρωτομαγιάς και όλοι ξύπνησαν… Τραγελαφικό σκηνικό σαν ταινία στους δρόμους του Ηρακλείου

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη

 

Είναι χαράματα Πρωτομαγιάς…. Οι περισσότεροι σε βαθύ ύπνο. Και ξαφνικά στους δρόμους πέριξ της Ιωνίας γίνεται «πόλεμος». Φωνές, «γαλλικά» και εκκωφαντικά σπασίματα…Αδύνατον να μη πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους περίοικοι. Αδύνατον να μη βγήκαν  στα μπαλκόνια για δουν τι συμβαίνει… Στο βίντεο που εξασφάλισε το Cretalive.gr καταγράφονται στιγμιότυπα απ’ όσα ακολούθησαν μετά το μαχαίρωμα του 57χρονου «πορτιέρη» στο μπαρ και πριν την απόπειρα εμβολισμού του επί της λεωφόρου Ιωνίας. Στο υλικό ακούγονται φωνές, ύβρεις,  με τους εργαζόμενους στο μπαρ να έχουν εξαγριωθεί από το μαχαίρωμα που έχει προηγηθεί. Πρώτος φέρεται να  τρέχει προς το λευκό αυτοκίνητο ο ανήλικος, ο οποίος κάθεται στη θέση του οδηγού. Ακολουθεί ο 18χρονος από τα αδέρφια, ο οποίος κάθεται πίσω από τον οδηγό. Ο τρίτος, ο 23χρονος, ακολουθεί πιο πίσω… Δεν προλαβαίνει να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο καθώς πλησιάζουν με άγριες διαθέσεις ο μαχαιρωμένος «πορτιέρης» που κρατάει μία μαγκούρα και ένας ακόμα άνδρας από το μπαρ, ο οποίος κρατάει το περιβόητο πια  σκαμπό. Φτάνουν στο όχημα και αρχίζουν να το χτυπούν και οι δύο με μανία. Μέσα στον πανικό, ο οδηγός πατά γκάζι για να διαφύγει, με το σκαμπό να μένει… καρφωμένο πάνω στο αυτοκίνητο.

Λίγα μέτρα πιο κάτω σταματούν για να πάρουν τον 23χρονο, όμως δεν τα καταφέρνουν. Οι δύο άνδρες συνεχίζουν να τους καταδιώκουν, ενώ ακούγονται εκ νέου σπασίματα. Ο 23χρονος τρέπεται σε φυγή, με το αυτοκίνητο να τον ακολουθεί και τους δύο από το μπαρ να τρέχουν ξοπίσω.

Ένα σκηνικό πραγματικά ασύλληπτο, με διερχόμενους οδηγούς και περίοικους να κάνουν τον …σταυρό τους αξημέρωτα. Η συνέχεια γνωστή… Τα σπασίματα συνεχίζονται. Ο οδηγός κάνει ελιγμό να πέσει πάνω στον 57χρονο τραυματία που έχει προσπεράσει και βρίσκεται πια μπροστά από το αυτοκίνητο. Προλαβαίνει τελευταία στιγμή και κάνει «βουτιά» στο οδόστρωμα. Ο ανήλικος οπισθοχωρεί με ταχύτητα, πέφτει, όμως,  πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το σημείο κακήν-κακώς για να μη τους εγκλωβίσουν και τους ξυλοκοπήσουν. Πρώτος εγκαταλείπει το αυτοκίνητο  ο 18χρονος και ακολουθεί ο ανήλικος οδηγός, τον οποίο  λίγο έλειψε να χτυπήσει διερχόμενο αυτοκίνητο στο ζόρι του να απομακρυνθεί από το σημείο.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση