"Φουλ" επιφυλακή στη Φαιστό, λόγω των καιρικών φαινομένων - Χείμαρρος στα Μάταλα

Newsroom
Newsroom

Η Πολιτική Προστασία προχώρησε στο κλείσιμο των ιρλανδικών διαβάσεων «Τριών Αστεριών», «Περίου» και στο πέρασμα «Αγίας Τριάδας»

Σε επιφυλακή βρίσκονται αρχές και φορείς στο δήμο Φαιστού, καθώς τα καιρικά φαινόμενα είναι εξαιρετικά έντονα και αναμένεται να κορυφωθούν το απόγευμα στο δήμο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τις ισχυρές βροχοπτώσεις, ο ποταμός Γεροπόταμος είναι "στα όρια του", ενώ η οδηγία από τον καθηγητή Γεωλογίας και πρόεδρο του ΟΑΣΠ, Ευθύμη Λέκκα είναι να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή το επόμενο 24ωρο, καθώς η πρόγνωση του καιρού αναφέρει ότι τα φαινόμενα θα εισέλθουν σε ύφεση από αύριο το μεσημέρι, ενώ εξαιρετικά έντονες προβλέπονται οι βροχοπτώσεις από το μεσημέρι, σήμερα, και εξής.

Όλοι οι πρόεδροι κοινοτήτων είναι ενήμεροι και επί ποδός, ομοίως και η Πολιτική Προστασία, που σήμερα προχώρησε και στο κλείσιμο των ιρλανδικών διαβάσεων «Τριών Αστεριών», «Περίου» και στο πέρασμα «Αγίας Τριάδας». Υπενθυμίζεται ότι ήδη ο όγκος νερού που μεταφέρεται είναι αρκετός, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για δριμείες βροχοπτώσεις και μεγάλους όγκους νερού, που είναι πιθανό να δημιουργήσουν προβλήματα. 

Χείμαρρο σχηματίζουν τα νερά και στα Μάταλα, με τις εικόνες να "μιλούν" από μόνες τους!

Μάταλα
Φωτογραφίες: Αθανάσιος Μανούσος via Ύβας Blog Room


Δείτε live εικόνες από τα Μάταλα:

【LIVE】 Matala Beach - Crete | SkylineWebcams

 

Δείτε επίσης:

Κίνδυνος πλημμύρας για το Ηράκλειο - Ποιες είναι οι "κόκκινες" περιοχές

Έκλεισε τις ιρλανδικές διαβάσεις ο δήμος Φαιστού

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Πηγή: Φωτογραφίες: Αθανάσιος Μανούσος

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ