Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηρακλείου: Περπάτημα πάνω και δίπλα στο κύμα!

Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηρακλείου: Περπάτημα πάνω και δίπλα στο κύμα!

Πεζοπορία στις 27 Ιουνίου

Πεζοπορία για "περπάτημα πάνω και δίπλα στο κύμα" και συγκεκριμένα σε Καλαμάκι, Αφραθιάς, Κόκκινο Πύργο και Αγία Γαλήνη, διοργανώνει ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηρακλείου στις 27 Ιουνίου.

Αναλυτικά: 

Η πορεία μας θα ξεκινήσει από την παραλία στο Καλαμάκι.Θα προχωρήσουμε πάνω στην άμμο και σε λίγο θα κάνουμε δεξιά και θα παρακάμψουμε το παραλιακό μέτωπο για να περάσουμε από την τοποθεσία 'Αφραθιάς' όπου υπάρχει μικρό δασάκι με φοίνικες. Στην συνέχεια από λίγο χωματόδρομο θα ξαναβρεθούμε στην παραλία όπου εδώ υπάρχει και καφετέρια για νερό η αναψυκτικό.Συνεχίζουμε δίπλα στο κύμα(περπάτημα πάνω σε άμμο) και περνάμε το παραλιακό μέτωπο του αεροδρομίου του Τυμπακίου και φθάνουμε στο λιμανάκι του Κόκκινου Πύργου.Θα περπατήσουμε λίγο δρόμο και τελειώνοντας το λιμανάκι θα ξαναμπούμε σε αμμώδες και με βοτσαλάκια έδαφος.Ακριβώς εδώ υπάρχει και ταβέρνα για νερό η καφέ η και για ένα μπάνιο.Στην συνέχεια πορεία δίπλα στο κύμα.Όποιος επιθυμεί πάνω στην άμμο και όποιος επιθυμεί πάνω στο βότσαλο, μέχρι τον τερματισμό μας στην Αγ.Γαλήνη.

Εδώ θα υπάρχει αρκετός χρόνος για μπάνιο και φαγητό.

Η πορεία είναι για όλες και όλους.

Ω.Π. 3:30   Β.Δ. 1

Όποιος επιθυμεί μπορεί να περπατήσει μόνο το πρώτο μέρος, (δηλαδή από το Καλαμάκι μέχρι τον Κόκκινο Πύργο), η μόνο το δεύτερο, (από τον Κόκκινο Πύργο μέχρι την Αγ.Γαλήνη).

Αναχώρηση: 08:00

Αρχηγός: Φουντουλάκης Χάρης  τηλ:  6977431796

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

Φωτογραφία αρχείου 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ