Για βιασμούς ανηλίκων, κατ' εξακολούθηση, διώκεται ο 52χρονος - Σοκαριστικό υλικό στην δικογραφία

Newsroom
Newsroom

Εριστικός στο Δικαστικό Μέγαρο, ο αλλοδαπός - Βίντεο που προκαλεί αποστροφή και οι διαδικασίες για την μητέρα

Βίντεο με εικόνες που προκαλούν τουλάχιστον αποστροφή, περιλαμβάνει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, η δικογραφία για τον  52χρονο αλλοδαπό που συνελήφθη στο Ηράκλειο, μετά από καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση των δύο παιδιών της Ελληνίδας συντρόφου του.

Πρόκειται για δύο αγόρια, ηλικίας σήμερα 24 και 14 ετών. Να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο παιδί είναι ΑμεΑ, ενώ το "κουβάρι" της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από τον 14χρονο, που αποφάσισε να εκμυστηρευτεί τα όσα βίωνε!

Μάλιστα, το βίντεο-σοκ που περιλαμβάνεται στη δικογραφία φέρεται να το είχε καταγράψει το ίδιο το ανήλικο παιδί για να έχει αποδείξεις για τα όσα συνέβαιναν και να μην υπάρξει αμφιβολία περί της βασιμότητας των ισχυρισμών του.

Σε βάρος του 52χρονου ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, με την κύρια κατηγορία να είναι βιασμός κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή σε βάρος ανηλίκων

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 52χρονος, που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα, εμφανίστηκε πολύ νευρικός και εριστικός στο Δικαστικό Μέγαρο, ζήτησε δικηγόρο, ενώ φέρεται να είπε ότι "δεν πείραξε τον μεγάλο"!

Όπως έγραψε το Cretalive η κακοποίηση εκτιμάται ότι γινόταν αρκετά χρόνια, και μέχρι πρόσφατα για τον 14χρονο. 

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τα όσα αποκαλύπτονται για την υπόθεση, προκαλούν έντονα συναισθήματα όχι μόνο αποστροφής αλλά και οργής.

Μάλιστα οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι θα κινηθούν οι διαδικασίες προκειμένου να αποσαφηνιστεί ο ρόλος και η θέση της μητέρας των δύο αγοριών, όλο το διάστημα της κακοποίησης

Όπως επισημαίνεται, εγείρονται ζητήματα σχετικά με το αν γνώριζε τι γινόταν μέσα στο σπίτι της οικογένειας, σε χωριό του νομού Ηρακλείου. 


Δείτε επίσης:
 

Σοκάρει νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών - Τί καταγγέλλεται

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ