Γιορτάζει η Εκκλησία της Παναγίας Μυριοκέφαλων

Γιορτάζει η Εκκλησία της Παναγίας Μυριοκέφαλων

Την 7η και 8η Σεπτεμβρίου 2020, κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει «το Γενέθλιον της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου και αειπαρθένου Μαρίας», πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Μοναστηριακός Ναός της Παναγίας Μυριοκεφάλων, τον οποίο ανήγειρε, στις απαρχές του 11ου αιώνα, η μεγάλη μορφή της Αγιοτόκου Κρήτης μας, ο Όσιος πατήρ ημών Ιωάννης ο Ξένος, όπου και φυλάσσεται ως πανίερο θησαύρισμα της Τοπικής μας Εκκλησίας η περίπυστη Ιερά Εικόνα της Παναγίας Αντιφωνητρίας.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας Γενεθλίου της Θεοτόκου Μυριοκεφάλων Σας προσκαλεί στην Ιερά Πανήγυρη της Παναγίας μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Παναγία Μυριοκέφαλα

1 ΕΩΣ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

7.30 π.μ.: Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

6.30 μ.μ.: Ο Εσπερινός.

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

7.00 μ.μ.: Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. ΕΥΓΕΝΙΟΥ.

9.30 μ.μ.: Η Ιερά Παράκλησις της Παναγίας.

ΤΡΙΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

7.30 π.μ.: Ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. ΕΥΓΕΝΙΟΥ.

Σημείωση: Κατά την προσέλευση και παρουσία των πιστών στους χώρους της Ιεράς Μονής Μυριοκεφάλων παρακαλούμε θερμά να τηρούνται όλες οι υγειονομικές διατάξεις που έχει θεσπίσει η Ελληνική Πολιτεία για την προστασία της δημόσιας υγείας λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ