Γηροκομείο στα Χανιά: "Θα απολογηθώ γιατί επέλεξε ο χάρος να τους πάρει;", δηλώνει με απίστευτο κυνισμό η ιδιοκτήτρια
Ανατριχίλα συνεχίζουν να προκαλούν οι αποκαλύψεις για το γηροκομείο στα Χανιά
Οι αποκαλύψεις και οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως για τη δράση των κατηγορούμενων, προκαλούν ανατριχίλα, καθώς πέρα από την οικονομική εκμετάλλευση, τις απάτες με τα ακίνητα, τους ανάγκαζαν να καταναλώνουν ακατάλληλες τροφές και βαριά ψυχοφάρμακα, που τους ακινητοποιούσαν.
Στην κάμερα της εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, "Φως στο τούνελ", μίλησε και η ιδιοκτήτρια της δομής, ενώ η κυνική της δήλωση προκαλεί αποτροπιασμό.
"Θα φτάσουν σε σημείο να μετράνε και τους αποθανόντες στη μονάδα και ότι θα απολογούμαι εγώ γιατί επέλεξε ο χάρος να τους πάρει, θεωρώ ότι είναι παράλογο. Φιλοξενούσα τρόφιμους που βρίσκονταν σε προθανάτιο στάδιο", δήλωσε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε επίσης:
"Πού είναι η μάνα μου;" - Ξεσπούν οι συγγενείς των θυμάτων του γηροκομείου
Γηροκομείο στα Χανιά: Γιατί δεν έκλεισε μετά τις καταγγελίες;
Γηροκομείο: Nτοκουμέντο το υλικό του καταγραφικού
- "Πού είναι η μάνα μου;" - Ξεσπούν οι συγγενείς των θυμάτων του γηροκομείου
- Έδωσε σκληρή μάχη αλλά δεν τα κατάφερε ο αγαπητός Γιώργος
- Ο αείμνηστος Μανώλης Γλέζος για το Ολοκαύτωμα του Τυμπακίου