Χανιά: Μήνυμα ευαισθητοποίησης για τον περιορισμό των τροχαίων

Newsroom
Newsroom

Μοτοσικλετιστές στο Πάρκο Τροχαίων Δυστυχημάτων Χρήστου Πολέντα

Μήνυμα ευαισθητοποίησης για τον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων και αλληλεγγύης προς τις οικογένειες των θυμάτων, έστειλαν με την παρουσία τους το πρωί του Σαββάτου στο Πάρκο Τροχαίων Δυστυχημάτων Χρήστου Πολέντα, στα Χανιά, οι Μοτοσυκλετιστικοί Σύλλογοι HellasTransalp clup και Varadero cretan maniacs.

   

Τα μέλη των Συλλόγων με την παρουσία τους θέλησαν να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα για οδήγηση με προσοχή, τήρηση των κανόνων του Κ.Ο.Κ., σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή ,για την αναγκαιότητα της χρήσης ασφαλούς κράνους, της ειδικής στολής των μοτοσυκλετιστών και ποτέ υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν περίπου 100 μηχανές .

“Είναι αδιανόητο να πληρώνει το κράτος εκατομμύρια ευρώ σε νοσηλείες τραυματιών και να μην δίνει κάτι ελάχιστο για τους οδηγούς ώστε να έχουν όλοι κατάλληλο εξοπλισμό”, πρόσθεσε ο κ. Πολέντας.
Ο κ. Αναστασάκης ανέφερε από τη μεριά του: “Είμαστε εδώ Ψυχοσάββατο ως ένδειξη τιμής και σεβασμού προς τα θύματα των τροχαίων”. Τόνισε ακόμα ότι “το κράτος αντικειμενικά δεν βοηθάει” και τάχθηκε υπέρ τη λήψη μέτρων για τη μείωση του κόστους απόκτησης κατάλληλου εξοπλισμού για τους οδηγούς μηχανών.
Ο κ. Κολιάτσης υπογράμμισε ότι όλα είναι θέμα παιδείας και αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης που παίρνει το Hellas Transalp Club. Ανέφερε δε ότι ο Σύλλογος θα στηρίξει με κάθε τρόπο το έργο του Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων και του Πάρκου “Χρήστος Πολέντας”.


Πηγή: Χανιώτικα Νέα

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ