Χανιά: Πράσινος Τοίχος στο εξωτερικό Δημοτικού Σταθμού Αυτοκινήτων

Newsroom
Newsroom

Συμμετοχικό Εργαστήριο για την Ευαισθητοποίηση & Δραστηριοποίηση Κοινότητας

Η Δημοτική Επιχείρηση «ΚΥΔΩΝ Α.Ε.» του Δήμου Χανίων, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος JUSTNature, διοργανώνει σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης, το: 4ο Συμμετοχικό Εργαστήριο: Ευαισθητοποίηση & Δραστηριοποίηση Κοινότητας γύρω από τον Πράσινο Τοίχο

Το 4ο Συμμετοχικό Εργαστήριο της «ΚΥΔΩΝ ΑΕ» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024, στις 18:00, στο Μεγάλο Αρσενάλι-ΚΑΜ (Πλατεία Κατεχάκη – Ενετικό Λιμάνι Χανίων).

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

"Το κτήριο και ο εξωτερικός χώρος του Δημοτικού Σταθμού Αυτοκινήτων της οδού Περίδου (Δημοτικό parking ΚΥΔΩΝ), πρόκειται να αλλάξουν, με εφαρμογή λύσεων που βασίζονται στη φύση. Άμεσα πρόκειται να ξεκινήσει η κατασκευή Πράσινου Τοίχου στις όψεις του κτιρίου, ένα καινοτόμο και μοναδικό σε έκταση έργο για τα εγχώρια αλλά και τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Αναπόσπαστο κομμάτι του έργου αποτελεί η συμμέτοχη των πολιτών σε κάθε βήμα. Με τη συνεργασία τους μέσα από τα προηγούμενα εργαστήρια πήραμε μαζί αποφάσεις καταλήξαμε σε τελικές λύσεις και φτάσαμε στην έναρξη της κατασκευής του Πράσινου Τοίχου. Τώρα  προχωράμε σε ζητήματα σχετικά με τη μετέπειτα πορεία της υλοποίησης".

3545676576768


 


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ