Χάρης Μαμουλάκης: Έχει «κλειδώσει» η νίκη Κασσελάκη

Newsroom
Newsroom

«Οφείλουμε να πάρουμε μία θέση το πολιτικό προσωπικό που εκπροσωπεί την κεντροαριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ στη μάχη που έπεται», είπε.

Με τον β' γύρο των εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, ο βουλευτής Χάρης Μαμουλάκης εκτίμησε πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι ο νέος πρόεδρος του κόμματος.
Ο Χάρης Μαμουλάκης αρχικά στήριζε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και πλέον ανήκει στο στρατόπεδο Κασσελάκη, ενώ για τον α’ γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως είχε χαρακτηριστικά σεισμού αναφερόμενος στη μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία.

«Οφείλουμε να πάρουμε μία θέση το πολιτικό προσωπικό που εκπροσωπεί την κεντροαριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ στη μάχη που έπεται», είπε.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη ανέφερε πως διαθέτει μία επικοινωνιακή δεξιότητα και χάρισμα, το οποίο έρχεται να καλύψει ένα δομικό έλλειμμα, ενώ για την Έφη Αχτσιόγλου τόνισε πως πρόκειται για μία αξιόλογη πολιτικό η οποία έχει αφήσει το στίγμα της, ενώ η τεχνογνωσία που διαθέτει εκείνη και το επιτελείο της είναι απαραίτητη για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στόχος, όπως είπε, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να πετύχει ένα restart, «μία ισχυρή ώθηση που θα βάλει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κυβερνητική τροχιά».

Τέλος, ο Χάρης Μαμουλάκης εκτίμησε πως η νίκη Κασσελάκη έχει «κλειδώσει».

Πηγή: megatv.com

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ