Η αισιόδοξη "ματιά" και τα ευχαριστώ του Συλλόγου Γονέων του 7ου Δημοτικού Σχολείου

Η αισιόδοξη "ματιά" και τα ευχαριστώ του Συλλόγου Γονέων του 7ου Δημοτικού Σχολείου

Το μήνυμα του Συλλόγου, με αφορμή την έναρξη αυτής της περίεργης σχολικής χρονιάς

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: 

"Όλα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά με δημιουργικότητα, αισιοδοξία και προπάντων υγεία!

Η χρονιά όπου έρχεται, όπως και εκείνη που πέρασε, θα είναι σίγουρα ιδιαίτερη και ξεχωριστή, που όμως με προσοχή, υπευθυνότητα και καλή συνεργασία μπορεί να αποτελέσει μια εποικοδομητική και παραγωγική χρονιά.

Αρωγοί μας σε αυτό θα είναι και φέτος, τόσο η Διεύθυνση και οι δάσκαλοι του σχολείου μας, όσο και όλοι οι γονείς των παιδιών μας, όπου ήταν πάντα κοντά μας, όποτε και όταν τους το ζητήσαμε.

Ως σύλλογος λοιπόν, όπου έκλεισε μια χρονιά, και πριν ξεκινήσει να εργάζεται για την επόμενη, επιθυμούμε να απευθύνουμε ένα σύντομο χαιρετισμό σε όλους όσους μας βοήθησαν το σχολικό έτος που διανύσαμε, όχι μόνο με δική τους πρωτοβουλία μα και εντελώς ανιδιοτελώς!

Ευχαριστούμε, επομένως, και όλους όσους στάθηκαν κοντά μας, βοηθώντας μας με πρακτικά και καθημερινά ζητήματα, τα όποια έχρηζαν  άμεσης επίλυσης και λόγω του επείγοντος της καταστάσεως δεν μπορούσαμε να κινηθούμε όπως θα άρμοζε σε άλλη περίπτωση. Τέτοια θέματα ήταν κυρίως κτιριακής φύσεως, τα όποια όσες φορές προέκυψαν, και ήταν εφικτό, αντιμετωπίστηκαν από την άμεση παρέμβαση κάποιων γονιών του σχολείου μας. Αυτοί ήταν  ο κος Τυμπακιανάκης Μάριος, που μας βοήθησε με τις ξυλουργικές εργασίες, ο κος Θεοδωράκης Γιάννης με τις υδραυλικές, και τέλος ο κος Ζωγραφάκης Νίκος με τις οικοδομικές του δεξιότητες. Εκτός όμως από  τους γονείς του σχολείου μας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως και μια τοπική, οικογενειακή  επιχείρηση, το φούρνο «Αρτοποιείο Χριστόφορος Βενέρης», για την πολύ γενναιόδωρη και ευγενική χειρονομία όπου έκανε στο σχολείο μας και προσέφερε σε καθημερινή βάση το δεκατιανό των παιδιών στις οικονομικά ασθενείς οικογένειες. Ευχαριστούμε ακόμα, την κα Μαρία Χριστοδουλάκη, που διατηρούσε το κυλικείο του σχολείου μας για το έτος αυτό, και ήταν πάντα διακριτικά κοντά μας σε ότι είχαμε ανάγκη. Συνεχίζοντας, ευχαριστούμε την κα Βίκα Αγγελική για την σημαντική της καθοδήγηση, ώστε να μας παρέχουν οι «ANEK & BLUE STAR FERRIES» δωρεάν εισιτήρια όταν τα χρειαστήκαμε, όπως  και την κα Κυρόνη Κύρα, η οποία μας έφτιαξε το λογότυπο του συλλόγου μας και μας κατηύθυνε σε θέμα διαχείρισης social media.

Εν κατακλείδι, ευχαριστούμε τον Δήμο Ηρακλείου με το τμήμα Συντήρησης Δημοτικών και Σχολικών Κτιρίων, όπου εργάστηκε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, επισκευάζοντας τα παγκάκια στο εξωτερικό τμήμα του σχολείου, όπως τις βρύσες στον προαύλιο χώρο. Τέλος, τους είμαστε ευγνώμονες για τη δέσμευση τους να φέρουν εις πέρας όλες τις σοβαρές κτιριακές φθορές τόσο στο εσωτερικό μέρος του κτιρίου μας, όσο και στο εξωτερικό. Επιγραμματικά αναφέρουμε κάποιες από αυτές, όπως η αντικατάσταση των ξύλινων και πολλαπλώς επιδιορθωμένων κουφωμάτων, η αλλαγή των σπασμένων και βουλωμένων υδρορροών, όπου επιφέρουν κτιριακές βλάβες, η αντικατάσταση του μεταλλικού υπόστεγου κα.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το εγχείρημα μας ήταν μεγάλο και απαιτητικό, ανταπεξήλθαμε όμως, έχοντας την υποστήριξη από άριστους εκπαιδευτικούς και εξαιρετικούς γονείς. Ευχόμαστε και φέτος να έχουμε μια όμορφη συνεργασία, με σεβασμό, ωριμότητα και υπευθυνότητα!

Καλή σχολική χρονιά, λοιπόν, με δύναμη και αισιοδοξία"!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ