Η ανακύκλωση στο επίκεντρο, απόψε, στην Πλατεία Ελευθερίας

Η ανακύκλωση στο επίκεντρο, απόψε, στην Πλατεία Ελευθερίας

Ξυνόχοντρος, καλαθοπλεκτική και ξυλογλυπτική στο χθεσινό πρόγραμμα της έκθεσης του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης

Μοναδικές στιγμές ζουν από την Παρασκευή οι επισκέπτες της 20ης Έκθεσης του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας. Η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη στην ανακύκλωση ένα θέμα επίκαιρο όσο ποτέ με δεδομένο μάλιστα ότι το φετινό θέμα της έκθεσης είναι: “Οι γυναίκες αναλαμβάνουν δράση για την κλιματική αλλαγή”.

Απόψε στην πλατεία Ελευθερίας στη μεγάλη γιορτή της γυναικείας επιχειρηματικότητας, της οικοτεχνίας και της χειροτεχνίας θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

7-7:30 μ.μ Εκδήλωση ανακύκλωσης  για παιδιά με την Αργυρώ Καθέρη

7:30-8:30 Ομιλία με θέμα: Στρατηγική διαχείριση απορριμμάτων  & ανακύκλωση στο Ηράκλειο. Ομιλητής Νικήτας Μαυράκης Ειδικός σύμβουλος Δημάρχου. Χαιρετισμός  Κων/νου Βαρδαβά αντιδήμαρχος κυκλικής οικονομίας, & αθλητισμού.

Έκθεση Γυναικών Επιχειρηματιών

8:30 -9:30 μ.μ. Ομιλία με θέμα:  «Κλιματική κρίση και φυσικές καταστροφές – ο ρόλος των πολιτών». Ομιλήτρια  Ερμιόνη  Γιαλύτη, Γεωλόγος – Γεωτεχνικός 

Ειδικός Σύμβουλος Περιφερειάρχη Κρήτη 

Μύρισε ξυνόχοντρο η πλατεία

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού απογεύματος στην πλατεία στήθηκε το ... καζάνι με τον ξυνόχοντρο με την Ευαγγελία Κεφαλογιάννη να ψήνει με παραδοσιακό τρόπο το παραδοσιακό έδεσμα της Κρήτης.

Ο ξυνόχοντρος με την τήρηση των μέτρων μοιράστηκε στους επισκέπτες και απέσπασε τις καλύτερες Κρητικές.

Έκθεση Γυναικών Επιχειρηματιών

Παράλληλα οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα καλαθοπλεκτικής και ξυλογλυπτικής.

Έκθεση Γυναικών Επιχειρηματιών

Η έκθεση στην οποία συμμετέχουν 60 γυναίκες επιχειρηματίες με τα εκλεκτά προϊόντα τους είναι καθημερινά ανοιχτή από τις 11 το πρωί ως τις 11 το βράδυ.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ