Η Εκκλησία Κρήτης για τις αναφορές περί οικονομικής συναλλαγής με το Κράτος

Η Εκκλησία Κρήτης για τις αναφορές περί οικονομικής συναλλαγής με το Κράτος

Η απάντηση της Εκκλησίας της Κρήτης στα σχετικά δημοσιεύματα

Η Εκκλησία της Κρήτης προχώρησε σε απάντηση για τα δημοσιεύματα περί οικονομικής συναλλαγής της με το κράτος, προκειμένου να παραμείνουν κλειστοί οι ναοί κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η απάντηση της Εκκλησίας

" Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης, εξ' αφορμής πρόσφατης ανυπόστατη και εξόχως συκοφαντικής δημόσιας αναφοράς κληρικού της Κρήτης, περί οικονομικής συναλλαγής της Εκκλησίας με το Κράτος, για το κλείσιμο των Ιερών Ναών κατά την περίοδο της πανδημίας, διαψεύδει κατηγορηματικά τις εν λόγω αναληθείς και απαράδεκτες αναφορές κα καθιστά σαφές ότι, για τη συμπεριφορά του εν λόγω κληρικού, θα ακολουθηθούν τα προβλεπόμενα από τα αρμόδια Εκκλησιαστικά Όργανα.

Η Εκκλησία Κρήτης καλεί, για άλλη μια φορά, όλους τους ανθρώπους να μην παρασύρονται από αναληθείς, ανυπόστατες και ανεύθυνες φήμες και τοποθετήσεις, με αναφορά στην πανδημία και τους τρόπους αντιμετώπισής της, οι οποίες δημιουργούν σύγχυση και διχασμό, εις βάρος της υγείας των ανθρώπων.

Η θέση της Εκκλησίας Κρήτης για τα θέματα της πανδημίας είναι γνωστή, έχει δε υπεύθυνα εκφρασθεί πολλές φορές και διατυπώνεται μόνο από την Ιερά Επαρχιακή Σύνοδο της Εκκλησίας Κρήτης."

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ