Η μαρτυρία της ιδιοκτήτριας του σκύλου για το περιστατικό με το μωρό

Newsroom
Newsroom

"Το σκυλί δεν βγήκε ποτέ από την καγκελόπορτα της αυλής" λέει η ίδια - Ακούστε τις δηλώσεις της

Τα γεγονότα που διαμείφθηκαν στο περιστατικό με το μωρό και τον σκύλο στην περιοχή της Αμμουδάρας το πρωί του περασμένου Σαββάτου περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια η ιδιοκτήτρια του σκυλιού. 

Όπως επισημαίνει στις δηλώσεις της, το πρωί εκείνο αφού τάισε το σκυλί και του έβαλε το λουρί προκειμένου να ετοιμαστεί για τη συνηθισμένη του βόλτα, άνοιξε την καγκελόπορτα της αυλής. Όπως διευκρινίζει όλα συνέβησαν πριν το σκυλί βγει από την καγκελόπορτα. Τη στιγμή εκείνη βρέθηκε ξαφνικά μπροστά της η γυναίκα που κρατούσε το μωράκι στην αγκαλιά.

Περιγράφοντας τι συνέβη την κρίσιμη στιγμή η ιδιοκτήτρια του σκυλιού υπογραμμίζει ότι στη θέα της γυναίκας και του μωρού τράβηξε τον σκύλο από το λουρί του προς το εσωτερικό της αυλής, εκείνος όμως σηκώθηκε στα πίσω πόδια του και γρατζούνισε το μωρό στο κεφαλάκι. 

Στη συνέχεια, αφού κλείδωσε τον σκύλο στην αυλή, έδωσε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες στο μωρό και κατόπιν συνοδεύοντας τη γιαγιά του μετέβη στο σπίτι της οικογένειας όπου και ενημέρωσε τη μητέρα αναλυτικά για το είχε συμβεί, δηλώντας παράλληλα την πρόθεσή της να αναλάβει όλα τα απαιτούμενα έξοδα για την περίθαλψη και τη φροντίδα του μωρού. 

Στη συνέχεια όμως, κατέφτασε στο σπίτι ο πατέρας του μωρού ο οποίος χαστούκισε, έσπρωξε και εξύβρισε την ιδιοκτήτρια του σκυλιού. 

Ακούστε στο απόσπασμα που ακολουθεί τη μαρτυρία της γυναίκας για όλα όσα συνέβησαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου. 

Διαβάστε επίσης:

"Προσφέρθηκα να βοηθήσω το μωρό και…ξυλοκοπήθηκα!"

Έδειρε την ιδιοκτήτρια του σκύλου που επιτέθηκε στο παιδί του

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ