Η μαρτυρική ζωή της 11χρονης «Σταχτοπούτας»

Η μαρτυρική ζωή της 11χρονης «Σταχτοπούτας»

Αφέθηκε στο έλεος της κακοποίησης και της παραμέλησης - Κρατείται μέχρι την απολογία του ο 58χρονος


Είναι μόλις 11 ετών αλλά ήδη ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά και σε αυτό φέρονται να έχουν μεγάλη ευθύνη όλες οι συναρμόδιες υπηρεσίες και Αρχές που προσπέρασαν σοβαρές καταστάσεις, αφήνοντας στο έλεος της παραμέλησης και της κακοποίησης, όπως καταγγέλλεται, το μικρό κοριτσάκι.

Είναι μία ακόμα τραγική ιστορία που αποκαλύφθηκε τα τελευταία 24ωρα στην Ανατολική Κρήτη καθώς το 11χρονο κορίτσι, μαθήτρια δημοτικού, φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στη δασκάλα τα βάσανα που βιώνει στο σπίτι του 58χρονου θείου της, αδερφού του πατέρα της.

Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, έμεινε ορφανό από πατέρα, η μητέρα ζει αλλά είναι χρήστης ναρκωτικών, ενώ μία γιαγιά που υπάρχει είναι υπερήλικη και δεν μπορεί να το φροντίσει. Έτσι ανέλαβε να το μεγαλώσει κοντά του ο αδερφός του πατέρα, ο οποίος τότε ήταν παντρεμένος και πολύτεκνος.

Ο 58χρονος χώρισε, έμεινε μόνος στο σπίτι με το κοριτσάκι. Τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες είναι ανατριχιαστικά. Το παιδί φέρεται να κατήγγειλε ότι το έδερνε, ασελγούσε σε βάρος του ενώ πήγαινε από 8 ετών μόνο στο σχολείο, το οποίο μάλιστα ήταν αρκετά μακριά από το σπίτι. Τις περισσότερες φορές ήταν πεινασμένο και σχεδόν πάντα ήταν απεριποίητο. Παρ’ όλα αυτά, τόσα χρόνια δεν υπήρξε ουδεμία ουσιαστική παρέμβαση από αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να εξακριβωθεί τι γίνεται με το κοριτσάκι, πώς ζει, πώς μεγαλώνει, αν είναι καλά. Τα όσα έχουν γίνει γνωστά στο Cretalive παραπέμπουν στην ιστορία της Σταχτοπούτας και ακόμα χειρότερα.

Τώρα φιλοξενείται προσωρινά στο νοσοκομείο μέχρι να κριθεί η τύχη του σε κάποια δομή ενώ ο 58χρονος οδηγήθηκε σήμερα στην αρμόδια εισαγγελική αρχή και ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη και σε βαθμό κακουργήματος, καθώς υπάρχουν κατηγορίες και σε βαθμό πλημμελήματος. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή και μέχρι τότε βρίσκεται υπό κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 58χρονος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται περί σεξουαλικής κακοποίησης, υποστηρίζοντας, πως καμιά φορά προκειμένου να το συνετίσει και να μην κάνει αταξίες του έριχνε ένα χτύπημα στον ποπό.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ