Κακοκαιρία - Χερσόνησος: Καλύφθηκε από νερό η ιρλανδική διάβαση προς Κάτω Αμπέλια και Ξεβίγλη
Λόγω των βροχοπτώσεων, χρειάζεται αυξημένη προσοχή σε όλες τις ιρλανδικές διαβάσεις
Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στις μετακινήσεις στην περιοχή του Καινούργιου Χωριού Χερσονήσου, καθώς η έντονη βροχόπτωση έχει δημιουργήσει προβλήματα σε σημεία του οδικού δικτύου.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καινούργιου Χωριού «Η Αγία Αναστασία», στον δρόμο προς Κάτω Αμπέλια και Ξεβίγλη, στο σημείο όπου περνά ο ποταμός, το νερό έχει καλύψει τη διάβαση.
Ο Σύλλογος απευθύνει σαφή σύσταση προς τους οδηγούς να μην επιχειρούν τη διέλευση με αυτοκίνητο και να μην παρακάμπτουν την κορδέλα που έχει τοποθετηθεί στο σημείο.
Παράλληλα, για λόγους ασφαλείας, καλούνται οι πολίτες να αποφύγουν προσωρινά την επίσκεψη στον Ιερό Ναό της Αγίας Αναστασίας.
Στην ίδια ανάρτηση υπογραμμίζεται ότι, λόγω των βροχοπτώσεων, χρειάζεται αυξημένη προσοχή σε όλες τις ιρλανδικές διαβάσεις της περιοχής, καθώς ακόμη και μικρή ποσότητα νερού μπορεί να καταστήσει επικίνδυνη τη διέλευση.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη
- Εμπορικός Σύλλογος Χανίων για τις 120 δόσεις: "Να μη χαθεί μια μεγάλη ευκαιρία"
- Χανιά: Ομόφωνο ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου για τα ζητήματα της φοιτητικής στέγης
- Drones και τεχνητή νοημοσύνη για την παρακολούθηση κοπαδιών στην κρητική ύπαιθρο




