Η μουσική...έκπληξη του γιατρού!

Ο Γ.Καλομοίρης και η "Αντάμωση" με υπέροχα τραγούδια

Τι συμβαίνει όταν ένας γιατρός…ανταμώνει με τις μνήμες και τα ακούσματα της παραδοσιακής μουσικής που είχε από μικρός; Πώς μετουσιώνεται το ταλέντο σε στίχους και νότες; Η απάντηση είναι στην «Αντάμωση», στον δίσκο έκπληξη που ετοίμασε ο γνωστός οδοντίατρος Γιάννης Καλομοίρης ο οποίος μίλησε για τα τραγούδια αυτά και τους κορυφαίους μουσικούς που συνεργάστηκε στα LIVETALKS και τον Κώστα Μπογδανίδη.

«Μάλλον με βρήκε όλο αυτό, παρά το…συνάντησα εγώ. Ήταν μέσα τα τραγούδια, οι στίχοι με γυρόφερναν και η μουσική» ανέφερε ο Γ.Καλομοίρης που από μικρός που μεγάλωσε στα Ανώγεια κατάλαβε ότι είχε κλίση στη μουσική, το είχε διαπιστώσει και ο Μάνος Χατζηδάκις όταν τον είχε προτείνει για ειδικό βραβείο.

Γιάννης Καλομοίρης Αντάμωση

Αλλά στο τέλος τον…κέρδισε η ιατρική την οποία ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά… «…Αλλά τελικά η ζωή κάνει κύκλους, κάνει άλματα…Ξαναβρήκα αυτό το δρόμο, είχα την ευκαιρία να δημιουργήσω τώρα, να μιλήσω μουσικά» τόνισε ο Γιάννης Καλομοίρης που για την «Αντάμωση» συνεργάστημε με 4 κορυφαίους της κρητικής μουσικής, τον Σταυρακάκη, τον Ψαρογιώργη, τον Μανωλάκη και τον Αβυσσινό! Στο δίσκο υπάρχουν δύο ακόμη εκπλήξεις με ένα τραγούδι του Ψαραντώνη (που γράφτηκε για εκείνον!) και συμμετοχή της συζύγου του Γ.Καλομοίρη, της Ιωάννας Καλογεράκη, επίσης οδοντιάτρου!

Ακούστε τη συνέντευξη του Γιάννη Καλομοίρη:

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ