Η οικογένεια του Ηρακλή Καλησπεράκη ευχαριστεί

Newsroom
Newsroom

Του αναπληρωτή προϊσταμένου Διοικητικού - Οικονομικού του ΕΒΕΗ

Μέσα στον ανείπωτο πόνο της για το απροσδόκητο φευγιό του δικού της ανθρώπου, η οικογένεια του Ηρακλή Καλησπεράκη, εκφράζει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες της σε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο πένθος της. 

Αναλυτικά αναφέρει:

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς και τον καθένα ξεχωριστά, για την συμπαράσταση που μας δείχνετε στο βαρύ πένθος που βιώνουμε με την αιφνίδια απώλεια του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα Ηρακλή Καλησπεράκη. 

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας, σταθήκατε δίπλα μας τόσο με τη φυσική σας παρουσία, όσο και με τον παρηγορητικό λόγο σας, τις σκέψεις σας, την αγάπη σας, τα τηλεφωνήματά σας και την πληθώρα των μηνυμάτων σας.

Ήταν κατά κοινή ομολογία ένας υπέροχος άνθρωπος γεμάτος αγάπη, χιούμορ και ανελλιπές ενδιαφέρον τόσο για τα κοινά όσο και για τα του οίκου του. Ήταν ο άνθρωπος που όταν τον πρωτογνώριζες σε καθήλωνε με το αυστηρό και σοβαρό ύφος του, αλλά την αμέσως επόμενη στιγμή σε κέρδιζε με το χιούμορ, την καλοσύνη και το ενδιαφέρον του. Πορεύτηκε στη ζωή του με αξίες, ηθικές αρχές και εντιμότητα. Βασική του προτεραιότητα πάντα η οικογένεια του. Θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές μας . 
Οι ευχές σας είναι βάλσαμο παρηγοριάς στην ψυχή μας. 

Με τις θερμότερες ευχαριστίες μας,
οικογένεια Ηρακλή Καλησπεράκη"
 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ