Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει την Εθνική Ομάδα Τένις

Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει την Εθνική Ομάδα Τένις

Για την άνοδο στο World Group I του Davis Cup, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών

Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει με ενεργό και δυναμικό τρόπο την διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών γεγονότων στο νησί, έχοντας αναδείξει τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού και της φιλοξενίας μεγάλων εθνικών και διεθνών αθλητικών διοργανώσεων

Στο πλαίσιο αυτό στηρίζει την Εθνική Ομάδα Τένις και την διοργάνωση του Davis Cup, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών που πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach στη Χερσόνησο. 

Με σύνθημα «διεκδικούμε το όνειρό μας» η Εθνική Ομάδα Τένις θα αντιμετωπίσει τη Λιθουανία με στόχο την άνοδο στο World Group I του Davis Cup, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών, για πρώτη φορά στην ιστορία της, όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι της ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) στη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου. 

περιφέρεια τένις

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ηγείται της προσπάθειας της Εθνικής μας Ομάδας, η οποία εκτός από τον Στέφανο απαρτίζεται από τους Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά,  Μάρκο Καλοβελώνη και Αλέξανδρο Σκορίλα, με προπονητή τον Δημήτρη Χατζηνικολάου και αρχηγό της αποστολής τον Απόστολο Τσιτσιπά. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου και αρμόδιος για τον αθλητισμό Νίκος Συριγωνάκης, σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως με μεγάλη χαρά η Περιφέρεια Κρήτης καλωσορίζει στη Κρήτη, τη Χερσόνησο και τις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach την εθνική ομάδα τένις που μετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. «Μια μεγάλη διοργάνωση που επιβεβαιώνει άλλη μια φορά πως το νησί μας έχει τις εγκαταστάσεις κι όλες τις προϋποθέσεις να αναλαμβάνει μεγάλα αθλητικά γεγονότα με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η Κρήτη είναι ένας ασφαλής και φιλόξενος προορισμός για τον αθλητισμό», υπογράμμισε ο κ. Συριγωνάκης.  

περιφέρεια τένις

Εκ Μέρους της Ομοσπονδίας ο Σπύρος Ζαννιάς τόνισε πως «είναι μια πολύ μεγάλη διοργάνωση, με αυξημένες απαιτήσεις και με τις προσαρμογές που κάναμε, είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη διοργάνωση σε εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου. Επιλέξαμε την Κρήτη για να στηρίξουμε την περιφερειακή ανάπτυξη. Δεν υπάρχει Ελληνικός Αθλητισμός χωρίς την Περιφέρεια». Ο κ. Ζαννιάς ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη κι όλους τους υποστηρικτές της διοργάνωσης.  

Η διοργάνωση διεξάγεται με την υποστήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Χερσονήσου και των χορηγών της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ