Η «συν+ Πράξη Δημοτών» απαντά στην Λαϊκή Συσπείρωση για το "La Thérèse"

Η «συν+ Πράξη Δημοτών» απαντά στην Λαϊκή Συσπείρωση για το "La Thérèse"

"Κανένα πονηρό θέμα δεν υποκρύπτει η πρότασή μας για Ανακατασκευή της Γαλλικής Ναυαρχίδας La Thérèse, αναφέρει η Δημοτική παράταξη, με αφορμή τα όσα υποστήριξε η Λαϊκή Συσπείρωση Ηρακλείου (Δείτε ΕΔΩ). 

Στην ανακοίνωση τονίζεται:

"Η πρόταση της «συν+ Πράξης Δημοτών Ηρακλείου» για την «Ανακατασκευή της Γαλλικής Ναυαρχίδας La Thérèse στα πρότυπα του πλοίου Great  Britain στο Bristol ως τουριστικού εκθέματος, εντός θεματικού πάρκου στην ευρύτερη περιοχή της χερσαίας ζώνης του Λιμένος Ηρακλείου», έτυχε ευρύτερης συναίνεσης και στήριξης από τις δημοτικές παρατάξεις του Δήμου μας και με μεγάλη μας χαρά διαπιστώνουμε ότι αναπτύσσει πλέον μεγάλη δυναμική και στην τοπική κοινωνία.

Είναι ευχής έργο να συνδιαμορφώνονται ομοφωνίες για τα ζητήματα που μπαίνουν στο ΔΣ, αλλά αυτό, με βάσει την παρούσα συγκυρία και με την παρουσία πολλών παρατάξεων, καθίσταται δύσκολο και, έως ένα βαθμό, είναι χρήσιμο να υπάρχουν και διαφορετικές –αντίθετες απόψεις τις οποίες εμείς πάντα σεβόμαστε.

Το μόνο σίγουρο για εμάς που φέραμε τη συγκεκριμένη πρόταση, αλλά και για όλους (πιστεύουμε) που την ψήφισαν, είναι ότι το θέμα σίγουρα δεν είναι «πονηρό» και δεν κρύβουμε άλλες «πονηρές σκέψεις», εκτός από το πως μπορούμε πάντα, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να προσφέρουμε στην πόλη και στην διάσωση της ιστορικής μας μνήμης και μέσω αυτών να αναπτύξουμε το νέο αφήγημα που θα αποφέρει σημαντικά  οφέλη στον τουρισμό και την οικονομία του τόπου. 

Επαφίεται πλέον όλη η ευθύνη στη Δημοτική Αρχή και στον Δήμαρχο προσωπικά η υλοποίηση της πρότασης και σε όλους όσους την ψηφίσαμε να παρακολουθούμε στενά την υλοποίηση της.   

Και αυτό θα κάνουμε με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο". 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ